This version of the page http://optima.fm/uk/taxi-dnepr (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-19. The original page over time could change.
Таксі Дніпро - онлайн замовлення таксі, телефонуй 579 з мобільного
Skip to content

Замовлення таксі у Дніпропетровську

579
автопередзвін

(056) 794-4-794
(097) 819-77-77
(063) 361-77-77
(063) 635-77-77
(066) 469-77-77
(068) 450-77-77

Оптимальне таксі – Оптимальні тарифи

Таксі Дніпропетровськ

Щоб дізнатися вартість проїзду необхідно вказати адресу подачі та адресу куди їхати.


Зателефонувати

Таксі Дніпропетровськ – це служби, які забезпечують доставку населення по місту. Головним завданням таксі повинна бути: доставка пасажирів, якість сервісу, а також доступні ціни! “Таксі Оптимальне гарантує Вам: якість доставки, висококласний сервіс, зручну систему тарифів, величезний перелік послуг. 10 років функціонування нашої служби – показало дуже хороший рівень обслуговування! Адже ми займаємо лідерську позицію в транспортних перевезеннях! Чималу частину замовлень таксі Дніпропетровськ охоплюють поїздки в центральну частину міста, поїздки в санаторії, на вокзал, в Собори і храми гостями і жителями міста. Розробленою системою додаткових послуг – користується маса людей і вони залишаються задоволені результатом!

Тарифи таксі Дніпропетровську “Таксі Оптимальне”

Система тарифів в нашому підприємстві відрізняється від систем інших фірм своєї:

  • Доступністю;
  • Стабільністю;

Вартість легко спрогнозувати клієнту до виконання замовлення. Набравши нашого диспетчера, Ви ознайомитесь з сумою послуги (включно з додатковими послугами). Є другий спосіб – визначити вартість поїздки – розрахувати її в онлайн режимі, заповнивши при цьому необхідні колонки). Якщо Ви замовляєте таксі Дніпропетровськ без додаткових послуг, Вам достатньо помножити кілометраж на тариф. В середньому це виходить 4 гривні за кілометр. За вантажним авто такі розцінки на поїздку за місто за 1 кілометр:

  1. Використовуючи ЗІЛи – 4 грн.;
  2. Газелі – 3 грн.;
  3. Фури – 5 грн.

Ми обслуговуємо: корпоративних замовників, фізичних осіб, а послуга Авто Няня – безпечно перевезе також і Ваших діток! Потрібно перевезти документацію? Перевезення документації – це ще одна допомога, яку ми зможемо надати юридичній замовнику! Таксі Дніпропетровськ можна замовити: для поїздок на вокзал, замовивши при цьому послугу зустрічі пасажирів з табличкою; для міжміських і вантажних перевезень. Послуга трансфер дозволяє поставити бронь на таксі заздалегідь, підбираючи при цьому ще й зручну дату! Таксі погодинно – відмінно Вас виручить, якщо Вам за день потрібно відвідати не одне місце (захід)! Її дуже зручно також використовувати корпоративним клієнтам при зустрічі колег, партнерів.

Замовити таксі Дніпропетровськ в “Таксі Оптимальне”

Прийом замовлень Такесі ведеться за номерами:
056 – 794-4-794
097 – 819-77-77
Діє також і прийом замовлення таксі в режимі онлайн. Наша фірма – це гідне обслуговування для кожного клієнта, безпеку виконання перевезень і завжди привітний колектив! Автопарк – наша гордість, так як він, завдяки професіоналізму водійського складу, завжди в ідеальному технічному стані! На таксі Дніпропетровськ зможуть доїхати в шикарному салоні клієнти, які користуються послугою бізнес таксі. Професійний підхід до всіх питань нашими водіями та диспетчерами – забезпечений! Ми продумаємо з Вами і маршрут, і визначимо час виїзду, а також обговоримо терміни виконання замовлення! Комфорт, дешеві тарифи, постійний розвиток фірми – наші основні пріоритети в побудові схеми обслуговування! Звертайтеся по допомогу в нашу службу! І ми з радістю Вам допоможемо при здійсненні пасажирських перевезень і вантажоперевезень на таксі Дніпропетровськ!

З 28.12.2015р. за кожну успішну поїздку Вам на бонусний рахунок буде зараховуватись 2% від вартості поїздки. Кількість бонусів з поїздки округляється до цілого числа.

1бонус = 1грн.

Коли на Вашому бонусному рахунку кількість бонусів буде більше або дорівнює вартості поїздки, Ви зможете розрахуватись за поїздку бонусами, тобто проїхати на таксі безкоштовно.

Бонусний рахунок прив’язується до номера Вашого мобільного телефону. З 1 березня 2016 закінчується дія бонусної системи. До цієї дати бажано використовувати всі бонуси, тому після 1 березня 2016 скористатися бонусами буде неможливо.

Для виконання замовлення Вам необхідно надати номер телефону та ім’я особи, яка користуватиметься послугою для зворотнього зв’язку з замовником послуги.
Замовлення особою послуги перевезення є свідченням того, що клієнт надає право на обробку його персональних даних для цілей виконання замовлення та покращення якості надання послуг.
У випадку Вашої незгоди на обробку персональних даних, просимо не використовувати даний сервіс.





































КЛІЄНТАМ
КОМПАНІЯМ

Завантаж додатокотримай 10 бонусів.

Розраховуйся картою

-- Чуємо -- Реагуємо -- Діємо --
Оставить отзыв