This version of the page http://vuso.ua/ua/uslugi/kasko.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-18. The original page over time could change.
Cтрахування КАСКО - повне КАСКО від страхової компанії 'ВУСО'

0 800 503 773

Cтрахування КАСКО

Дізнайся ціну КАСКО із самою швидкою виплатою в Україні!

Ми раді, що ви розумієте, як важливо захистити свою машину від різноманітних негараздів. Тому, ми розробили цілу лінійку продуктів автострахування. Наші консультанти допоможуть вам обрати продукт з оптимальним співвідношенням ціни та набору опцій.

Для чого Вам потрібен договір КАСКО?

  • у випадку ДТП Ви нічого не сплачуєте за ремонт свого авто - всі витрати ми беремо на себе;
  • у випадку угону Ви не залишитесь без авто - отримаєте гроші на придбання нового;
  • якщо Ваше авто подряпають на парковці - ми відремонтуємо його одразу, не чекаючи довідок з поліції;
  • якщо після ДТП авто не підлягає відновленню - Ви отримаєте за нього гроші протягом 7 днів.

Дізнайтесь вартість КАСКО

10 важливих питань по КАСКО і відповіді на них

Не знайшли відповідь на своє питання? Звоніть нам 3579

Хто власник компанії? Як довго ви на ринку? Який у вас рейтинг по виплатах?

СК ВУСО працює на ринку України більше 15 років. Компанія входить в ТОП-15 найбільших страховиків по КАСКО згідно з рейтингом журналу Insurance Top. За 6 місяців 2016 року ми виплатили клієнтам по КАСКО 15 млн. 176 тис.грн!

Як швидко ви виплачуєте?

У середньому виплата по КАСКО відбувається протягом 7 днів з моменту ДТП.

Які деталі ви надаєте? На якому СТО відбувається ремонт?

На всі застраховані автомобілі встановлюються тільки оригінальні і нові деталі. Ніякого Китаю і б/у запчастин! Ми працюємо з великими і перевіреними СТО України і регулярно оновлюємо їх список. У разі, якщо на СТО справили неякісний ремонт, ми зобов'язуємося усунути всі дефекти в найкоротші терміни за свій рахунок.

Куди звертатися за виплатою, якщо в моєму місті немає вашого офісу?

В першу чергу вам потрібно звернутися на гарячу лінію 0 800 503 773 (безкоштовні дзвінки зі всіх стаціонарних та мобільних телефонів в Україні), і дотримуватися вказівок співробітника Call-центру. Вам нікуди не потрібно їхати! Огляд авто і оформлення необхідних документів здійснює наша асистуюча компанія, яка знаходиться в вашому місті.

Чи є у вашому договорі "підводні камені"?

Ні, наш договір не має "підводних каменів" і прихованих форм. У нас також немає в договорі пунктів, прописаних дрібним шрифтом. Всі умови страхування прозорі і зрозумілі.

Чи діє договір КАСКО за кордоном?

Так, договір страхування по КАСКО діє за кордоном, і покриває всі ризики, крім викрадення.

Чи можна оформити КАСКО тільки від угону?

Ні. Якщо ви бажаєте знизити вартість договору страхування, при цьому готові пожертвувати деякими з ризиків, тоді вам ідеально підійде програма "L". Даний вид договору КАСКО передбачає покриття великих ризиків, в тому числі викрадення.

У чому різниця між КАСКО та ОСЦПВ?

ОСЦПВ (Автоцивілка) - це обов'язковий вид страхування і ваша відповідальність перед іншими учасниками дорожнього руху. Іншими словами, в разі ДТП ви не платите за ремонт авто 3-й постраждалій стороні, всі витрати бере на себе страхова компанія. КАСКО - це добровільний вид страхування, який покриває ризики, пов'язані з ДТП, викраденням, стихійними лихами, пошкодженням авто 3-ми особами та ін. При наявності договору КАСКО страхова компанія компенсує всі витрати на ремонт вашого автомобіля.

У яких з випадків потрібна довідка з поліції? Або до якої суми можна звертатися в страхову без довідки з поліції?

В КАСКО від СК ВУСО немає обмежень щодо сум та кількості звернень. Це означає, що при частковому пошкодженні автомобіля і відсутності інших учасників - викликати поліцію не потрібно.

Які обмеження або виключення є в договорі КАСКО?

Основне обмеження - це водіння в алкогольному або наркотичному сп'янінні - в такому випадку ми не покриваємо вартість ремонту автомобіля. Крім того, СК не компенсує витрати при крадіжці або псуванні шин, дисків, номерних знаків. Пошкодження кузова внаслідок експлуатації (відколи, іржа) також не компенсується страховою.

Від чого захищає страхування за програмою КАСКО

Цей вид страхового захисту у відповідності до законодавства України є добровільним. Він покриває ризики часткового та повного пошкодження авто внаслідок ДТП, техногенних аварій, протиправних дій та інших причин. Передбачає всі випадки, аж до викрадення автомобіля. Саме тому послуга страхування автокаско – найбільш популярна серед власників транспортних засобів.

Існує два види КАСКО: часткове і повне. Але програми у різних компаній відрізняються, принаймні, переліком ризиків. Головна відмінність видів КАСКО у всіх страховиків у тому, що воно буває частковим (не покриває угон). В ідеалі повне захищає від викрадення і всіх можливих ризиків. На практиці умови договору КАСКО можна варіювати, вказавши угон і кілька інших ризиків. Кожен додатковий вид ризику підвищує ціну поліса. Через покриття угону повне КАСКО коштує дорожче інших видів автострахування.

Стандартний договір діє тільки в Україні. Щоб захиститися від можливих ризиків при виїзді за кордон, в ньому потрібно вказати країни, на території яких буде діяти страховка. У договорі можна прописати період, протягом якого автівка є застрахованою за кордоном.

Програми КАСКО захищають лише від майнових ризиків пошкодження або втрати авто. Відповідальність водія, який спричинив ДТП, перед третіми особами вони не покривають. Для цього є автоцивілка: обов'язкова, або ОСЦПВ (російською – ОСАГО) та добровільна – ДСЦПВ. При замовленні пакета полісів надається знижка.

Термінове КАСКО та інші види страхування авто у Києві чи інших містах

Через дві години після замовлення СК ВУСО вже готова надати клієнту поліс автострахування. Найбільш зручний спосіб отримання поліса – страхування КАСКО онлайн. Для цього на офіційному сайті компанії є спеціальний онлайн-сервіс. Спочатку потрібно розрахувати суму страхового платежу. В спеціальні рядки каско-калькулятора вводяться наступні дані:

  • марка, об'єм двигуна, рік випуску авто;
  • ім'я та контакти власника. 

Всі інші нюанси щодо авто страхувальник повідомляє менеджеру, який передзвонить за наданим номером телефону. Після розрахунку вартості КАСКО на сайті компанії ВУСО потрібно: 

  • заповнити особисті дані;
  • вказати потрібні варіанти оплати та доставки;
  • лікнути по кнопці «Замовити».

Доставка поліса КАСКО є безкоштовною. Якщо зробити замовлення до 13:00, до кінця дня його привезуть за вказаною адресою у м. Києві. Також страховку можна отримати в найближчому відділенні компанії через дві години після замовлення. Термін адресної доставки в обласні центри – до 2 днів, в інші населені пункти – до 3 днів.

Сама швидка виплата в Україні - всього за 7 днів після ДТП

91% клієнтів задоволені розміром та строком виплат в 2015 році

Оформлюй КАСКО - швидко та зручно, відправляй фото документів на вайбер

Без паперової тяганини - виплачуємо без довідок з поліції

Відеоподяка клієнта за швидку виплату по КАСКО!

 

Робимо сервіс краще кожного дня

разом з нашими клієнтами

Назвіться, будь ласка

Сподобався наш сервіс, але термін Вашої страховки ще не закінчився?
Ми можемо заздалегідь сповістити Вас.

iCal
Microsoft Outlook
Google Calendar
додати нагадування у календар
Підпишись і отримай подарунок

Інші послуги

  • Добровільне медичне страхування (ДМС)
  • ДГО
  • Страхування від нещасного випадку
  • Страхування майна осіб

Сервіси

  • Активація послуг
  • Перевірка договору
  • Залишити відгук
  • Інші послуги