ENG RUS
Головна > Новини

Новини

Нові проекти компанії EcoFactor

EcoFactor — інжинірингова компанія, яка спеціалізується на розробці та створенні транспорту на електротязі, накопичувальних пристроїв і керуючих систем для транспортних засобів з електроприводом. EcoFactor є творцем знаменитого фанового проекту ZAZ electro, який увійшов до «Книги рекордів Гіннеса», а також виконавцем таких великих українських проектів, як перший український електромобіль Synchronous і електротрактор Edison.


На виставці компанія EcoFactor презентує свої нові проекти:

Nissan Leaf Cargo — модифікований компанією EcoFactor автомобіль Nissan LEAF для комерційних цілей. Пробіг на одній зарядці 140 230 км (при встановленні АКБ збільшеної ємності). Індивідуальний підхід у вирішенні і виконанні автомобіля, виходячи з вимог замовника.

Chademo charge station — зарядні пристрої, виконані у двох варіантах: мобільна зарядна станція малої потужності (серія DC) і 2 стаціонарних станції великої потужності (серії AC-S і AC-M).

Також EcoFactor є представником компанії ZeroMotors в Україні — найбільша спеціалізована компанія, яка виробляє і продає електромотоцикли. На виставці буде представлено 2 моделі Zeromotorcycles — Zero S і Zero DS.



Засновником компанії EcoFactor є Сергій Вельчев — інноватор та експерт у сфері альтернативної енергетики і електротранспорту. Глибоко розбирається у використанні зелених джерел отримання енергії, грамотно використовує сучасні світові напрацювання і впроваджує інноваційні технічні рішення в життя. Щиро вірить у те, що вже сьогодні, у наявному контексті, в Україні можливо будувати нове суспільство — творче, дбайливе до довкілля, усвідомлене у своїх споживчих перевагах.


05.04.2017

У Києві відкрилась масштабна виставка електротранспорту та гібридів Plug-In Ukraine 2017!

Презентація мобільного додатку та Smart-технологій для виставкової індустрії

Компанія E-line представить міжнародний «хмарний» сервіс для керування і доступу до зарядних станцій

Мережа електрозаправок «ТОКА» презентує нові зразки електрозарядних станцій

Нові проекти компанії EcoFactor

Всі новини