ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВЛАСНИКІВ Ставши власником автомобіля Land Rover, ви отримуєте певні унікальні переваги

ПІДПИСАТИСЯ НА НОВИНИ ЗАМОВИТИ БРОШУРУ ЗАМОВИТИ ТЕСТ-ДРАЙВ
ОФІЦІЙНІ СЕРВІСНІ ЦЕНТРИ

Тільки Офіційні сервісні центри Land Rover відповідають нашим суворим стандартам, забезпечуючи повний захист вашого нового автомобіля та гарантійне покриття.

ЗНАЙТИ ДИЛЕРА
ТЕХНІЧНА ДОПОМОГА У ДОРОЗІ

У малоймовірному випадку несправності або аварії прибудуть досвідчені спеціалісти для надання допомоги прямо на дорозі, а у разі необхідності ми організуємо та оплатимо вашу подальшу подорож.

LAND ROVER ASSISTANCE
АКСЕСУАРИ

Персоналізуйте свій Land Rover завдяки широкому вибору аксесуарів, створених спеціально для вашої моделі та вироблених відповідно до тих же стандартів, що й ваш автомобіль.

МОДЕЛІ
ПЛАНИ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Рекомендуємо обрати план обслуговування Land Rover відповідно до ваших вимог, що забезпечить технічний досвід компанії Land Rover і повне гарантійне покриття.

ДЕТАЛЬНІШЕ

АКСЕСУАРИ

Широкий вибір якісних аксесуарів, що у повній мірі розкривають потенціал вашого Land Rover

АКСЕСУАРИ ДЛЯ САЛОНУ

У будь-який час додайте аксесуари, схвалені компанією Land Rover, такі як килимки преміум-класу та персоналізовані накладки на пороги, для створення атмосфери на власний смак.

ЗОВНІШНІ АКСЕСУАРИ

Підкресліть зовнішній вигляд свого автомобіля за допомогою цілого ряду аксесуарів, таких як висувні бокові підніжки, бокові захисні дуги, передній та задній захист днища з нержавіючої сталі.

ТРАНСПОРТУВАННЯ ТА БУКСИРУВАННЯ

Обирайте спеціальні аксесуари для перевезення вантажів, такі як напрямні на даху, щоб налаштувати свій автомобіль на власний спосіб життя та оптимізувати буксирувальні властивості Land Rover за допомогою відповідного обладнання.

КОЛІСНІ ДИСКИ ТА АКСЕСУАРИ

Створіть ще оригінальніший вигляд вашого Land Rover завдяки легкосплавним колісним дискам, виконаним у різних стилях, розмірах і варіантах оздоблення. Підкресліть оригінальність їх вигляду за допомогою стильних ковпачків вентилів.

ПІДІБРАТИ АКСЕСУАРИ

КОЛІСНІ ДИСКИ ТА ШИНИ

Оригінальні легкосплавні колісні диски Land Rover пройшли випробування, обсяг яких значно перевищив звичайні дорожні умови. Вони гарантують комфорт і керованість у ситуаціях, що вимагають високого навантаження, та на будь-яких рельєфах місцевості. Шини вважаються основним компонентом у загальній конструкції та проектуванні автомобіля, адже вони застосовують енергію двигуна.

/

ОФІЦІЙНІ СЕРВІСНІ ЦЕНТРИ

Наші Офіційні сервісні центри пропонують неперевершений досвід у всіх питаннях, що стосуються обслуговування та ремонту автомобілів Land Rover. Тільки такі сервісні центри відповідають суворим стандартам компанії Land Rover щодо якості та рівня обслуговування. Тільки вони забезпечують повний захист і гарантійне покриття вашого автомобіля, підтримуючи найвищий рівень ефективності та безпеки.

/
ОБАЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

До встановлення оригінальних запасних частин Land Rover у разі необхідності техніки використовують діагностичне обладнання, що оцінює стан механічних та електронних систем автомобіля.

ЗАВЕРШЕННЯ РОБІТ

Нарахування виконуються прозоро, та у відповідних ситуаціях ваш автомобіль ремонтуватиметься на гарантійних умовах. Всі оригінальні запасні частини також супроводжуються гарантією, а у книжку технічного обслуговування вноситься відповідний запис.

ОРИГІНАЛЬНІ ЗАПАСНІ ЧАСТИНИ

Оригінальні частини Land Rover конструюються спеціально для вашого автомобіля, і разом з ними ви отримуєте переваги, що у кінцевому підсумку дозволять збільшити термін експлуатації вашого Land Rover.

МАСТИЛО CASTROL

Для відповідності найостаннішим технічним характеристикам і забезпечення оптимальної ефективності компанія Land Rover рекомендує для вашого автомобіля тільки Castrol EDGE Professional – на даний час найкраще мастило цього виробника.

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ

УДОСКОНАЛЕНІ ТЕХНОЛОГІЇ

ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО BLUETOOTH®

Land Rover пропонує можливість підключення до Bluetooth® - системи мобільного телефонного зв‘язку, яка використовується з сумісними мобільними пристроями. Це означає, що ви можете залишати смартфон у сумці або кармані та мати доступ до багатьох його функцій через головний пристрій аудіосистеми, сенсорний екран, перемикачі на кермі, або використовуючи систему голосового управління Land Rover.

ПОДИВИТИСЯ АКСЕСУАРИ
НАВІГАЦІЯ ТА АВТОДОРОЖНІ КАРТИ

Якщо вашому навігаційному пристрою більше року, ви можете скористатися оновленням програмного забезпечення для навігаторів від компанії Land Rover, що якомога точніше відображає зміни до дорожніх карт. Щороку додаються тисячі об‘єктів інфраструктури з зазначенням місць, які варто відвідати, та ви можете бути впевнені, що функції «найкоротшій та найшвидший маршрут» виправдовують свою назву.

ОНОВИТИ ВАШУ НАВІГАЦІЮ

ІНСТРУКЦІЇ ТА ПОСІБНИКИ

Вам відомо, що посібники для власників і технічну інформацію щодо колишніх і сучасних автомобілів Land Rover можна завантажувати з Інтернету? Є також і безліч навчальних відеороликів, що допоможуть отримати максимум від технічних особливостей вашого автомобіля.

ТЕХНІЧНА ДОПОМОГА У ДОРОЗІ

Якщо ви стикнетеся з несправністю, потрапите в аварію або закриєте ключі в автомобілі, пам‘ятайте, що досвідчені техніки компанії Land Rover знаходяться на відстані лише телефонного дзвінка.

ПЕРЕВАГИ ТЕХНІЧНОЇ ДОПОМОГИ У ДОРОЗІ

Ви завжди можете покластися на послугу технічної допомоги у дорозі від компанії Land Rover, що надається протягом терміну дії гарантії на новий автомобіль. Як правило, досвідчені спеціалісти Land Rover здатні вирішити проблему прямо на узбіччі. Якщо це неможливо, ми заберемо автомобіль до Офіційного сервісного центру Land Rover, організуємо та оплатимо вашу подальшу подорож. У деяких випадках ми готові оплатити перебування у готелі.

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ
АВАРІЙНИЙ РЕМОНТ

Програма аварійного обслуговування відкриває доступ до нашої мережі центрів ремонту. Їх спеціалісти проходять комплексне навчання з подальшою сертифікацією та здатні вирішити будь-які проблемі від невеликих подряпин і до значних пошкоджень унаслідок аварій. Ми прагнемо забезпечити відновлення вашого Land Rover відповідно до найвищих стандартів.

ЗНАЙТИ ДИЛЕРА
  • ЗНАЙТИ ДИЛЕРА

    Знайдіть найближчого до вас офіційного дилера Land Rover

  • ЗАМОВИТИ БРОШУРУ

    Перегляньте та завантажте останні версії брошур Land Rover

  • ЗАМОВИТИ ТЕСТ-ДРАЙВ

    Зареєструйтесь на проведення тест-драйву обраного вами автомобіля Land Rover

  • ПІДПИСАТИСЯ НА НОВИНИ

    Щоб бути в курсі останніх новин та акцій від Land Rover, підпишіться на наші новини

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070