МАСТИЛО CASTROL EDGE PROFESSIONAL

ПІДПИСАТИСЯ НА НОВИНИ ЗАМОВИТИ БРОШУРУ ЗАМОВИТИ ТЕСТ-ДРАЙВ

Castrol™ – це світовий партнер Land Rover у сфері мастильних матеріалів. Кожен двигун Land Rover починає своє існування, маючи всередині мастило Castrol. Під час технічного обслуговування клієнти Land Rover отримують якість того ж рівня, якого компанія вимагає на момент конструювання автомобілів.



У наявності в місцевому дилерському центрі Land Rover

  • Компанія Castrol більше 11 років залишається офіційним партнером Land Rover у сфері мастильних матеріалів, постачаючи дилерам Land Rover спеціальні мастила Castrol Professional.
  • Компанія Land Rover рекомендує тільки мастило Castrol EDGE™ Professional.

СПІВПРАЦЯ ІНЖЕНЕРІВ ДЛЯ РОЗРОБКИ МАСТИЛА СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ ВАШОГО ДВИГУНА

Інженери Land Rover та технологи Castrol працювали пліч-о-пліч для розробки мастильних матеріалів спеціально для двигунів Land Rover.

Ця співпраця інженерів означає, що мастила Castrol Professional пройшли всебічні випробування у двигунах Land Rover протягом етапу розробки. Це посприяло оптимізації обох технологій та, відповідно, забезпеченню неперевершеної ефективності, підвищеної паливної економічності та зниження викидів CO2.

/

Титанова сила мастильного шару

  • Ефективності мастила Castrol EDGE Professional додатково сприяє технологія TITANIUM FST™, що подвоює міцність мастильного шару, попереджаючи його руйнування, знижуючи тертя та сприяючи у підвищенні потужності двигуна. Технологія TITANIUM FST™ готова продемонструвати свою ефективність за першою вимогою водія та двигуна.
  • Забезпечуючи на 45%* менший контакт металу з металом, ніж продукція основних конкурентів, технологія завжди надає найвищий рівень ефективності, якого вимагають водії автомобілів Land Rover.



ПЕРШЕ У СВІТІ МОТОРНЕ МАСТИЛО З НУЛЬОВИМИ ВИКИДАМИ CO2

Castrol EDGE Professional – це перше у світі сертифіковане моторне мастило з нульовими викидами CO2, і кожен його літр отримав відповідний сертифікат за найвищими світовими стандартами. Згідно з прагненням компанії Castrol до зменшення вуглецевого сліду протягом терміну використання її продукції в 2014 році планується нейтралізувати 200 000 тонн CO2 у масштабах світу. Весь CO2, що залишається у виробничих процесах компанії Castrol, компенсується шляхом капіталовкладень у проекти щодо зниження викидів, такі як відновлення лісів у Кенії, виробництво екологічно чистої електроенергії в Китаї та вітряні електростанції в Новій Каледонії.

/



* У ході наших випробувань на міцність рідини зі змінною швидкістю мастило Castrol EDGE Professional, підсилене технологією TITANIUM FST™, продемонструвало на 45% менший контакт металу з металом, ніж продукція основних конкурентів. Випробовувалися вироби, що представляють 61% наших обсягів продажів у 2012 році.

  • ЗНАЙТИ ДИЛЕРА

    Знайдіть найближчого до вас офіційного дилера Land Rover

  • ЗАМОВИТИ БРОШУРУ

    Перегляньте та завантажте останні версії брошур Land Rover

  • ЗАМОВИТИ ТЕСТ-ДРАЙВ

    Зареєструйтесь на проведення тест-драйву обраного вами автомобіля Land Rover

  • ПІДПИСАТИСЯ НА НОВИНИ

    Щоб бути в курсі останніх новин та акцій від Land Rover, підпишіться на наші новини

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070