This version of the page http://www.imena.ua/blog/longreads/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-18. The original page over time could change.
Cпецпроект редакції до 25 річниці Незалежності України – Blog Imena.UA

Cпецпроект редакції до 25 річниці Незалежності України

У жовтні 2015 року ми розпочали спеціальний проект, метою якого є створення 25 історій про актуальні сфери використання науки, нових медіа, технологій та технічних досягнень в Україні; проблеми, які потребують висвітлення та вирішення; суспільні та державні процеси, пов’язані із електронним урядуванням, розвитком науки та технологій на місцях.

Навіщо?

Щоби показати, що Україна — це не лише науковці на портретах у підручниках з історії чи природничих наук, не лише спогади в архівах та документи під склом музеїв; що в Україні відбуваються процеси, які можна покращити за допомогою технологій; що ІТ та повсякденне життя можна і варто поєднувати.

Про що ви зможете дізнатись?

Про історії компаній, технологій, наукових відкриттів, окремих особистостей технологічного ринку, про суспільні процеси, пов’язані із сприйняттям чи несприйняттям новітніх технологій та досягнень.

При поддержке
  • Реклама
  • Контакты
  • Спецпроекты
Изображения: Pixabay.com Picjumbo
© 2015 — 2017 | Blog Imena.UA