This version of the page http://2plus2.ua/djedai/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-18. The original page over time could change.
ДжеДАІ - Офіційний сайт каналу «2+2»
Телепрограма Все відео Онлайн трансляції

ДжеДАІ

  • Відео
  • Текст
  • Популярні
  • Останні

Омелян на КрАЗі

Чому міністр інфраструктури України Володимир Омелян з поміж світових лідерів у виробництві дорожньо-будівельної техніки обрав саме КрАЗ. Та чи може вітчизняна техніка конкурувати з іноземною?
14 квітня, 08:56

Невмирущий асфальт – від вітчизняних науковців

Перероблена гума та сміття може врятувати українські дороги. Такі технології запатентували українські вчені. Коли ж дорожники візьмуть технологію на озброєння?
14 квітня, 08:56

Нахабні «паркуни» – явище планетарного масштабу

У Австралії машину, що загородила в’їзд на склад прибрали, як то кажуть, без шуму та пилу. Підхопили навантажувачем і переставили в інше місце.
14 квітня, 08:55

ДжеДАІ. Воїни доріг за 13 квітня 2017 року

Чому міністр інфраструктури України Володимир Омелян з поміж світових лідерів у виробництві дорожньо-будівельної техніки обрав саме КрАЗ. Перероблена гума та сміття може врятувати українські дороги. Такі технології запатентували українські вчені. Коли ж дорожники візьмуть технологію на озброєння? Двоє загиблих у страшній трощі в Дніпрі, троє шпиталізованих у Маріуполі та потрійна аварія в Одесі, призвідник якої втік, просто з-під носа постраждалих
13 квітня, 21:31

Хмільні шалені перегони в Дніпрі

Серед ночі поліція зупинила Мерседес за порушення правил дорожнього руху. Патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, але поки вони шукали свідків серед перехожих випивака стрибнув за кермо свого авто і чкурнув геть. Однак втікача таки зупинили та закували в кайданки.
13 квітня, 21:20

Рейд ДжеДАІ за 13 квітня 2017 року

Восьмисмугові траси - ідеальне місце для самогубців. Втім, жіночці поталанило залишитись в живих.
13 квітня, 21:18

Події з доріг України за минулу добу

Двоє загиблих у страшній трощі в Дніпрі, троє шпиталізованих у Маріуполі та потрійна аварія в Одесі, призвідник якої втік просто з-під носа постраждалих!
13 квітня, 21:15

Альтернативний ринок вживаних авто Швейцарії

Чому серед розмаїття вживаних європейських авто краще обирати Швейцарські машини?
13 квітня, 13:26

Автопригоди з доріг світу – ДжеДАІ за 12 квітня 2017 року

Контрабанда - це не лише цигарки чи алкоголь. Часом у такий спосіб намагаються провезти й нелегальних мігрантів. І для цього порушники виявляють неабияку фантазію. Колишній мер Архангельська заїхав на Феррарі Каліфорнія в московський торговельний центр.
13 квітня, 13:26

ДжеДАІ. Воїни доріг за 12 квітня 2017 року

У пересічників почали забирати машини. Литовські фірми, на які оформлені авто, скуповують та просять повернути машини і виплатити компенсацію за час користування. Чому столичні вулиці не витримали й року після ремонту та за чий рахунок їх мають переробити?
12 квітня, 21:15

Водій на авто з іноземною реєстрацією вчинив ДТП та втік з місця пригоди

Врятував себе і візаві, що вилетів на зустрічку, від гарантованої смерті. Натомість - винуватець ДТП, втік. Забравши номери з власного авто й кинувши напризволяще свого мимовільного рятівника.
12 квітня, 21:02
  • Автопастка з Європи. Чому українці переплачують? , 216
  • На 2+2 прем'єра документального фільму про Олександра Шовковського , 253
  • Ексклюзивно у Профутболі: Сюрпризи протистояння Динамо – Шахтар , 365
  • 21 квітня на 2+2 титульний бій Джона Гендрікса та Роббі Лоулера , 176
  • Скетч-шоу "Він, Вона і телевізор" стартує на 2+2 , 355
  • Матч ЧУ 2016/2017 Чорноморець – Олександрія дивись на 2+2 , 588
  • Прем'єра гостросюжетного детективу "Схватка" відбудеться на 2+2 , 1354
  • UFC на 2+2 , 6301

1/

Українська контрабанда продирається в Європу

Хто влаштував справжнє полювання за командою ДжеДАІ та чим закінчився ризикований експеремент?
12 квітня, 20:41

Золоті дороги?

Чому столичні вулиці не витримали й року після ремонту та за чий рахунок їх мають переробити?
12 квітня, 20:35

Нерозмитнені авто - конфісковують

У пересічників почали забирати машини. Литовські фірми, на які оформлені авто, скуповують та просять повернути машини і виплатити компенсацію за час користування. Чи законні такі вимоги?
12 квітня, 20:24

Дорога зі сміття!

Дорога з переробленого пластику та сміття – чи зможе таке ноу-хау стати реальністю в Україні?
12 квітня, 10:56

Дива з доріг світу – ДжеДАІ за 11 квітня 2017 року

5 тисяч кілометрів не відпускаючи кермо! Американський далекобійник Гарі Роббінс проїхав десяток штатів зупиняючись тільки для дозаправки свого тягача. Сам Гарі в шаленому рейсі від Тихого до Атлантичного океану живився не святим духом, а міцним коктейлем з наркотиків. Мотомайбутнє від БМВ: баварці створили нову концепцію в двоколісному світі.
12 квітня, 10:55

ДжеДАІ. Воїни доріг за 11 квітня 2017 року

В Європі вже будують дороги з переробленого пластику та сміття. Чи зможуть цю ідею впровадити в Україні? Можливо найближчим часом у столиці з’явиться ще одна вулиця та нова розв’язка. Йдеться про продовження кільцевої дороги на Оболонь. 26-тирічна дівчина загинула у смертельній аварії на столичному проспекті Перемоги. Там на повному ходу Акура влетіла у БМВ.
11 квітня, 20:46

Автопригоди з доріг України – ДжеДАІ за 11 квітня 2017 року

Жахлива ДТП на декілька годин паралізувала рух у Дніпрі. На великій швидкості зіштовхнулися три автомобілі: «Форд Скорпіо», «Рено Логан» і «Фольксваген Транспортер». Спричинив масову трощу водій Форда, що виїхав на зустрічку. Чоловік загинув на місці. Двоє загиблих і тринадцятеро травмованих на Харківщині! Такі наслідки страшної ДТП в місті Балаклія. За попередніми даними, автомобіль «Шкода Октавія» виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автобусом «Богдан». Запорізька бабця стріт-рейсер вчинила ДТП. З невідомих причин вона не впоралася з керуванням, і її «ПЕЖО» вилетів на зустрічну смугу, де в лобову зійшовся з "Міцубісі".
11 квітня, 20:25

Чи можна надурити страхову?

Як столичний власник елітного авто спробував обвести навколо пальця страхову. І чим закінчилась ця афера для хитруна.
11 квітня, 20:09

Жахлива аварія сталася на проспекті Перемоги

Жахлива аварія на проспекті Перемоги. Її винуватці - водії, що перевищили швидкість, порушили правила руху й втратили здоровий глузд. Обоє в шаленій трощі відбулися "малою кров'ю". 26-річна пасажирка - загинула на місці.
11 квітня, 20:05

На кільцевій з'явиться нова розв'язка

На столичній кільцевій має з'явитися нова розв'язка, та ділянка дороги. Вона з'єднає Оболонь із мінським масивом, та розвантажить площу Шевченка. Ми вирішили подивитися, на якій стадії будівництво.
11 квітня, 19:47

ДжеДАІ з радаром

З якою швидкістю їздять водії, поки поліція нарікає на зв’язані руки?
11 квітня, 13:10
Завантажити ще
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 228
2