This version of the page http://visnik-press.com.ua/?p=75987 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-17. The original page over time could change.
“Якщо у статті бачу, що представник влади говорить неправду, дочитувати не буду” | Вісник Переяславщини | Вісник Переяславщини

“Якщо у статті бачу, що представник влади говорить неправду, дочитувати не буду”

Микола Різник, 59 років, підприємець, житель міста:

  1. Скільки років ви читаєте нашу газету?

– Ще зі шкільних років. Читав передусім з кінця – про спорт, природу. Потім перегортав усю – може, там є щось про моїх земляків з Великої Каратулі? А з 93-го, коли переселився в Переяслав, передплачую тут.

  1. Які з останніх публікацій запам’яталися вам найбільше?

– Дуже люблю читати про старих людей, зокрема про тих, хто зумів прожити в шлюбі 50 років. Про тих, хто жив у селах біля Дніпра і змушений був переселитися в 60-х роках. Це ж як змінилися їхні долі! Й надалі люблю публікації про спорт, подорожі. Ось цікавить, що буде далі з магазинами В. Канни, які влада заборонила будувати. Знаю, якби це був «простий Микола», то вже й справді будівництво припинили б, а тут…

  1. Які зауваження та пропозиції як читач хотіли б висловити?

– Колись читав усю газету, аж туди, де вказується редактор. Зараз зір почав підводити, то вже вибираю. І якщо читаю і бачу, що щось там представник влади не так каже і я йому не вірю, таке вже не буду дочитувати. Але ж ви, мабуть, зобов’язані написати так, як він сказав.

  1. Що вас особисто хвилює останнім часом?

– Що малий бізнес давлять. Дуже досадно, що обіцяють з високих трибун мораторій на перевірки, а їх замість однієї у мене за місяць дві. А хіба хто поміг з держави мені цей бізнес наладити?

373 total views, 1 views today

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Залишити відповідь

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ви повинні увійти для комментування.


Дизайн: Lifestar