This version of the page http://visnik-press.com.ua/?p=75945 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-17. The original page over time could change.
Будьте уважні – діти на дорозі | Вісник Переяславщини | Вісник Переяславщини

Будьте уважні – діти на дорозі

Шановні батьки та водії!

Тема безпеки дорожнього руху є актуальною в будь-який період року, та особливого значення набуває напередодні шкільних канікул. У дітей буде більше вільного часу для прогулянок та ігор, відтак вулиці поповняться юними учасниками дорожнього руху.

Водіям нагадуємо, що вони повинні бути вдвічі уважнішими, якщо в автомобілі є дитина і забезпечити їй безпеку: пасажир повинен бути пристебнутий паском безпеки, малюк має сидіти в спеціально пристосованому автомобільному кріслі і не відволікати водія. Крім того, бути уважними при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей. Біля місць їх зосередження, заздалегідь знижувати швидкість та пропускати, якщо вони збираються переходити дорогу.

Пішоходам нагадуємо, що переходити вулицю дозволяється у чітко встановлених місцях, у межах пішохідних переходів. Будьте уважні і обережні при переході вулиці, не виходьте раптово на дорогу із-за транспорту, що зупинився. Якщо потрібно перейти вулицю на нерегульованому перехресті, дійдіть до пішохідної доріжки, переконайтеся у відсутності транспорту і тільки тоді починайте перехід. При русі в темний час доби і в умовах недостатньої видимості пішоходам рекомендується мати при собі предмети зі світловідбиваючими елементами і забезпечувати видимість цих предметів водіям.

Олександр Бабицький, командир взводу №5 забезпечення безпеки дорожнього руху

142 total views, 2 views today

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Залишити відповідь

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ви повинні увійти для комментування.


Дизайн: Lifestar