This version of the page http://multiplex.ua/faq (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-17. The original page over time could change.
Допомога - Кінотеатр Multiplex | Київ, Харків, Дніпро, Херсон і вся Україна

MULTIPLEX Допомога

Київ, SkyMall

Будь ласка, оберіть
Ваше місто та кінотеатр

Адрес СкайМолл

Обрати

Будь ласка, оберіть
Ваше місто та кінотеатр

Обрати

Зв’яжіться з нами

Підтримка
Реклама
Кар’єра
Інше
Повернення квитків

Телефони рекламного відділу:
+38 (098) 247 77 27
+38 (067) 352 99 76

Тема: Підтримка

Повернутися до старої версії сайту

Будь ласка, допоможіть нам зробити нову версію сайту ще краще - залишіть свій відгук

Залишити відгук
Іншим разом

Вибачте, система онлайн продажу квитків тимчасово недоступна. Ми працюємо над вирішенням цієї проблеми. Ви як і раніше можете придбати квитки в касі кінотеатру

Ваш відгук про нову версію

Опишіть будь ласка, що вам сподобалося а що здалось незручним у новій версії сайту:

Ваші контакти (якщо необхідний зворотній зв'язок)

Залишити відгук

Дякуємо за участь у Бета-тесті

Перейти до старої версії

Наразі фільми та розклад сеансів для кінотеатрів у Черкасах не відображається на новому сайтi

Перейти до старої версії

Ваше повідомлення надіслано менеджеру компанії. Ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Закрити

Автоматичне повернення квитків

Номер замовлення*

Номер карти*

** ****

Перші 6 та останні 4 цифри

Email*

Некоректний email

Телефон*

Я не маю всіх необхідних даних
Скасувати
Підтвердити

Перевірте правильність даних

Номер замовлення*

Номер карти*

** ****

Email*

Телефон*

38 000 000 00 00

Виправити

Квитки повернуто!

Заявка прийнята в роботу, Service Desk зробив повернення транзакції, гроші повернуться на картку протягом 31 дня, будь ласка чекайте або зверніться в банк, що випустив вашу карту.

Заявка на повернення квитків

На жаль, не вдалось повернути автоматично Ваші квитки. Будь-ласка, заповніть заявку для ручного повернення квитків

Якщи Ви не маєте всіх необхідних даних, будь ласка, заповніть цю форму для повернення квитка в ручному режимі

Як було придбано квитки?

Тема*

Кінотеатр*

Номер замовлення

Номер карти*

** ****

Перші 6 та останні 4 цифри

Сума транзакції*

Дата і час сеансу*

Час покупки квитка*

Причина повернення

Email*

Некоректний email

Підтвердження email*

Адреси email не співпадають

Ім’я *

Скасувати

Дякуємо за звернення!

Ваша заявка на повернення успішно зареєстрована

Київ, SkyMall

Бажаємо гарного дня:)

Поширені питання

Загальні питання
  • Коли з'явиться розклад?
    Розклад на новий кінотиждень (четвер - середа), як звичайно, з'являється в середу ввечері. Щоб не пропустити старт продажу квитків, ви можете підписатися на сповіщення на сторінці фільму, який вас цікавить.
  • Дитині менше 6-ти років, чи потрібно їй купувати квиток?
    Ні, купувати квиток не потрібно. Діти до 6-ти років проходять в зал безкоштовно без надання окремого місця. На сеанси в 3D форматі окуляри дитині видаються також безкоштовно.
  • Чи діє студентська або інша знижка?
    Наразі на сайті не можна дізнатись, чи діє знижка на конкретний сеанс. Загальна інформація про дію знижок розміщена в розділі "Акції та знижки".
  • Мені 12, мене пустять на фільм 14+ чи більше?
    Вікові обмеження встановлюються Міністерством культури України. На фільми з віковим обмеженням можна потрапити лише в супроводі батьків.
  • Чи будуть показувати фільм в моєму місті?
    У розділі сайту "Скоро на екранах" розміщені всі анонси фільмів з датою виходу в прокат. Якщо цікавого вам фільму немає в розділі, можливо, він не буде йти в мережі кінотеатрів Multiplex або його прокат ще не затверджений.
Купівля та повернення квитків
  • Скільки коштує квиток?
    Ціна квитка залежить від кінотеатру, формату, часу та дня тижня. Усі ціни в нашому розкладі є актуальними. Щоб дізнатись ціну квитка, потрібно обрати цікавий вам фільм і день та клікнути на час сеансу. Ціна буде вказана над схемою залу.
  • Як повернути кошти за квитки, придбані online?

    Для повернення квитків та коштів заповніть форму на нашому сайті 

  • Правила покупки і повернення електронних квитків

    Фактом успішно завершеної покупки квитків є отримання коду замовлення в смс або на пошту. Квитанція або смс банку, яка свідчить про оплату, не є квитком. Якщо в момент покупки сталася помилка, гроші були списані з вашої картки, але квитки чи номер замовлення не прийшов - заповніть форму повернення. Термін повернення коштів - до 30 днів. Повернути квитки можна не пізніше, як за 30 хвилин до початку сеансу. 


    Роздруковані або електронні квитки в кінотеатрах підлягають безпосередньому пред'явленню на контроль при вході в зал, без звернення в касу. При відсутності можливості роздрукувати електронний квиток, або якщо вам не прийшов квиток, але є номер замовлення, передбачений варіант його обміну на паперовий еквівалент в касі, для чого слід повідомити касиру номер замовлення, який міститься в e-mail та sms-підтвердженні.


    За одним квитком дозволений тільки одноразовий вхід. Якщо вхід за квитком відбувся, то система контролю не пропустить повторно квиток з таким само кодом. Оплата квитків здійснюється банківськими платіжними картами Visa або MasterCard. Операції авторизації, перевірки платоспроможності, а також списання коштів проводяться процесинговими центрами на стороні банків-еквайєрів або на відповідних їм платіжних сайтах. Оплата платіжною карткою здійснюється в тому випадку, якщо картка іменна, емітована на території України і на ній присутній CVV2-код на зворотному боці. Кредитні, моментальні, зарплатні та інші види спеціальних карт можуть бути закриті банками-емітентами для здійснення платежів через Інтернет. Погоджуючись з даними правилами покупки, ви приймаєте вищенаведені умови, погоджуєтеся отримувати від кінотеатру інформаційні листи, дозволяєте обробку ваших персональних даних та підтверджуєте, що ознайомлені з віковими обмеженнями, що діють на сеанс. Повернення електронних квитків Щоб повернути квитки, необхідно заповнити форму повернення на сайті кінотеатру


    Правила бронювання квитків


    Фактом успішного бронювання квитків є отримання вами номера бронювання на пошту або в смс. Запам'ятайте або запишіть цей номер. Його необхідно назвати касиру при покупці. Заброньовані квитки можна викупити тільки в касі, сплативши при цьому вартість квитків. Бронювання на сайті безкоштовне. Бронь знімається автоматично за 20 хвилин до початку сеансу.

Бронювання та скасування замовлення
  • Як забронювати квитки?

    Щоб забронювати квитки, натисніть на час сеансу та оберіть місця. Далі на етапі вводу контактних даних оберіть "Тільки забронювати" та натасніть "Забронювати". 

  • Чи можна змінити або відмінити бронювання?

    Ні, після того як замовлення було сформовано, його не можна змінити. Бронь знімається автоматично за 20 хвилин до початку сеансу.

Політика конфіденційності
  • Політика конфіденційності

    Положення про конфіденційність


    ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО  «МУЛЬТІПЛЕКС-ХОЛДИНГ» як оператор веб-сайту http://www.multiplex.ua усвідомлює, що безпека Вашої приватної інформації, пов’язаної з використання нашого веб-сайту є предметом особливої уваги. Ми дуже серйозно ставимось до захисту Ваших персональних даних. Саме тому ми б хотіли, щоб Ви знали, яку інформацію ми обслуговуємо і від якої відмовляємося. Цим положенням про конфіденційність ми б хотіли поінформувати Вас про наші заходи безпеки.


     


    Збір даних


    Ви можете скористатися нашим веб-сайтом, не розкриваючи свої персональні дані. Від Вас не вимагається персональна інформація, як умова використання нашого веб-сайту, окрім випадків, коли необхідно забезпечити Вас послугами на Ваш запит. Коли Ви використовуєте наш веб-сайт, ми зберігаємо дані на наших серверах в цілях безпеки. Ці дані можуть включати назву вашого провайдера Інтернет-послуг, назву веб-сайту, яким Ви скористалися, щоб зайти на наш веб-сайт, а також веб-сайти, які Ви відвідували з нашого сайту і вашу ІР-адресу. Ці дані, можливо, сприяють Вашій ідентифікації, але ми не переслідуємо таку мету. Час від часу, ми використовуємо ці дані для статистичних цілей, але забезпечуємо анонімність кожного індивідуального користувача з тим, щоб особу не можна було ідентифікувати. У тих випадках, коли персональні дані надаються іншим особам для забезпечення Вас послугами за Вашим замовленням, чи для інших цілей, санкціонованих вами, ми покладаємося на технічні й організаційні засоби для гарантування безпеки даних, згідно з відповідними положеннями про безпеку даних.


     


    Збір і обробка персональних даних


    Ми збираємо персональні дані тільки тоді, коли Ви їх нам надаєте шляхом реєстрації, заповнення форм або відправки повідомлень електронною поштою з метою оформлення замовлень на товари чи послуги, направлення заявок чи запитів щодо матеріалів, які Ви замовляєте, а також в інших подібних ситуаціях, коли ви направляєте нам інформацію.


    База даних і її зміст залишаються в нашій компанії і зберігаються в процесорах даних чи серверах, які функціонують від нашого імені і контролюються нами. Ваші персональні дані в жодному разі не будуть передаватися нами чи нашими агентами для використання третіми сторонами, окрім випадків, коли Ви надаєте свою згоду чи коли це вимагається, згідно із законом.


    Ми повністю контролюємо і відповідаємо за використання будь-яких персональних даних, які Ви надаєте нам. Ми гарантуємо, що будуть вжиті всі відповідні заходи захисту персональних даних.


     


    Цілі використання


    Дані, які ми збираємо, будуть використовуватися виключно з метою забезпечення Вас необхідними товарами або послугами або ж для інших цілей, санкціонованих Вами, окрім випадків, передбачених законодавством.


     


    Право на доступ і внесення змін


    Ви маєте право переглянути і внести будь-які зміни у персональні дані, що зберігаються у нашій системі, якщо вважаєте, що дані застаріли чи є неправильними. Ви маєте право в будь-який час відкликати свою згоду на використання ваших персональних даних у майбутньому.


    В такому разі, надішліть повідомлення електронною поштою на адресу, зазначену у вихідних даних чи зв’яжіться з нами за адресою, що подається нижче:


    loyalty@multiplex.ua


     


    Зберігання даних


    Ми зберігаємо персональні дані лише упродовж необхідного для нас періоду часу з тим, щоб надавати вам послуги, які ви замовляєте чи на які Ви дали свою згоду, окрім випадків, передбачених законодавством.


     


    Використання Cookies


    На деяких веб-сайтах застосовуються так звані Cookies (спеціальні Інтернет маркери), які допомагають нам покращити ефективність використання вами нашого веб-сайту. Cookies є ідентифікаторами, які наш веб-сервер може відправити на Ваш комп'ютер для того, щоб ідентифікувати комп'ютер, який використовується упродовж сеансу. Більшість браузерів налаштовані на прийняття цих Cookies в автоматичному режимі. Крім того, Ви можете дезактивувати збереження Cookies або налаштувати свій браузер для прийняття інформації до того, як Cookies будуть збережені на Вашому комп'ютері. Перед тим, як Cookies збережуться на Вашому комп'ютері не лише на час сеансу з наступним автоматичним стиранням з пам’яті, але й упродовж довшого терміну, ми направимо Вам повідомлення про встановлення відповідних Cookies.


     


    Безпека


    ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО  «МУЛЬТІПЛЕКС-ХОЛДИНГ використовує технічні й організаційні заходи безпеки для захисту Ваших даних від маніпуляцій, втрати, руйнування або стороннього доступу. Будь-які персональні дані, які надаються Вами, у процесі пересилки захищаються, щоб унеможливити можливе несанкціоноване використання Ваших даних третіми сторонами. Наші заходи безпеки постійно модернізуються на основі нових технологічних розробок.


     


    Неповнолітні


    Визнаючи важливість захисту конфіденційної інформації стосовно неповнолітніх , ми не збираємо, не обробляємо і не використовуємо на нашому веб-сайті ніяку інформацію, що стосується неповнолітньої осіб без попередньої, належним чином оформленої згоди законного представника такої неповнолітньої особи. Такий законний представник має право, відповідно до запиту, переглянути інформацію, надану неповнолітньою особою та/чи вимагати знищення такої інформації.


     


    Контактна інформація


    Будь ласка, у разі виникнення будь-яких проблем, питань або пропозицій, зверніться до насза адресою: loyalty@multiplex.ua


     

Правила роботи кинотеатров
  • Правила відвідування кінотеатру Multiplex

    Загальні положення


    Дані правила розроблені у відповідності до Закону України «Про захист прав споживачів» та Цивільного Кодексу України.
    Дані правила обов’язкові для дотримання всіма відвідувачами мережі кінотеатрів «Multiplex».


    1. Правила відвідування кінотеатру Multiplex мережі «Multiplex»:
    1.1. Продаж квитків.
    1.1.1. Каса кінотеатру Multiplex починає роботу за 40 хвилин до початку першого сеансу.
    1.1.2. Продані квитки підлягають поверненню або обміну у випадках: відміни сеансу (форс-мажор), ненадання інформації про вікові обмеження на перегляд фільму, заміни фільму або неякісної демонстрації з вини кінотеатру Multiplex . Обмін квитка на наступний сеанс здійснюється в межах вартості квитка за наявності чеку придбання.
    1.1.3. У разі запізнення глядача на сеанс, квитки на цей сеанс не підлягають обміну або поверненню до каси.
    1.1.4. Бронювання квитків здійснюється за номером телефону щодня з 10:00 до 22:00 без вихідних та на сайті: www.multiplex.ua - цілодобово.
    1.1.5. Бронь на квиток знімається за 20 хвилин до початку сеансу.
    1.1.6. Фільми, що демонструються, у форматі 3D, відзначені спеціальним значком «3D».
    1.2. Пропускний режим:
    1.2.1. Вхід у кінозал можливий за наявності неушкодженого квитка та проводиться адміністраторами кінотеатру Multiplex за 5 хвилин до початку сеансу.
    1.2.2. Відвідувачі повинні зберігати квитки для контролю до кінця сеансу. Заяви про втрату квитків не приймаються.
    1.2.3. Адміністрація залишає за собою право вимагати надання кіноглядачами квитка для здійснення додаткового контролю під час сеансу.
    1.2.4. У разі виходу глядача із кінозалу під час сеансу, адміністратор має право перевірити квиток глядача при його поверненні до кінозалу.
    1.2.5. Квиток без контрольної лінії не приймається.
    1.2.6. Займати місця у залі необхідно згідно нумерації ряду і місця, зазначених у квитку.
    1.2.7. У кінозалах кінотеатру Multiplex категорично забороняється проводити фото- і відеозйомку, користуватися будь-якою записуючою апаратурою. Перебуваючи у кінозалі, рекомендовано переводити мобільні телефони у беззвучний режим, щоб не заважати іншим глядачам.
    1.2.8. Категорія осіб, затверджена адміністрацією, має можливість придбати квитки зі знижкою/за зниженою ціною (при наявності відповідних документів).
    Передбачені пільги можуть бути скасовані відповідно до вказівки власника прав (ліцензії) на прокат фільму.
    1.3. Заборонено:
    1.3.1. Знаходження на території кінотеатру Multiplex осіб, що перебувають у стані алкогольного і наркотичного сп'яніння.
    1.3.2. Проносити до кінотеатру Multiplex вогнепальну, газову та/або холодну зброю, вибухові пристрої і піротехніку, газові балончики і пневматичну зброю.
    1.3.3. Споживати на території кінотеатру Multiplex та під час сеансу у кінозалах продукти харчування та напої, що придбані в будь-яких інших пунктах громадського харчування, супермаркетах, магазинах, ніж торгових точках кінотеатру Multiplex .
    1.3.4. Смітити і розкидати різні предмети (упаковки, жувальні гумки, серветки, тощо).
    1.3.5. Знаходитись на території кінотеатру Multiplex з тваринами.
    1.3.6. Перебування на території кінотеатру Multiplex у нічний час (з 22:00 до 6:00), а також на сеансах, що закінчуються після 22:00 до 6:00, осіб молодше 16 років без супроводу батьків (або осіб, що їх замінюють). Під особами, які заміняють батьків, розуміються особи, які супроводжують неповнолітніх глядачів і несуть за них персональну відповідальність, тобто: усиновителі, опікуни чи піклувальники, представники спеціальних закладів, під опікою яких знаходиться неповнолітній у віці до 16 років (за наявності відповідних документів).
    1.3.7. При порушенні загальноприйнятих правил і норм поведінки (нецензурна лайка, агресивна поведінка, порушення тиші в залі під час сеансу, використання предметів, що створюють шумовий ефект, і будь-які інші дії, що порушують громадський порядок та заважають іншим глядачам та відвідувачам кінотеатру Multiplex ) співробітники кінотеатру Multiplex мають право вжити всіх необхідних заходів для уникнення негативних наслідків такого поводження, при цьому вартість квитка даному порушникові не повертається (не компенсується).
    2. Відповідальність відвідувачів кінотеатру Multiplex:
    2.1. Відвідувачі кінотеатру Multiplex зобов’язані дбайливо ставитись до майна кінотеатру Multiplex, не допускати його ушкодження та знищення. У разі нанесення збитків майну кінотеатру Multiplex , відвідувач відшкодовує суму збитків у повному обсязі.
    2.2. Кіноглядач, придбавши квиток на сеанс у форматі 3D, отримує при вході у кінозал окуляри 3D. При виході із залу під час сеансу і після перегляду фільму глядач зобов’язаний здати окуляри в робочому стані адміністратору в індивідуальному порядку, в іншому випадку адміністрація кінотеатру Multiplex залишає за собою право вимагати відшкодування повної вартості не повернутих власнику (кінотеатру Multiplex ) окулярів, або пошкоджених окулярів. Дві і більше пари окулярів від однієї особи не приймаються.
    2.3. Працівник бару при продажу пива (крім безалкогольного), має право перевірити у покупця паспорт або інші документи, що підтверджують вік покупця (якщо виникли сумніви щодо досягнення покупцем 18-річного віку). У разі відмови покупця надати такий документ, продаж пива (крім безалкогольного) такій особі забороняється.
    2.4. У разі знаходження відвідувачами кінотеатру Multiplex підозрілого предмету (сумка, згорток, пакет, валіза, тощо) на території кінотеатру Multiplex, останні повинні негайно повідомити про таку знахідку адміністрацію або охорону кінотеатру Multiplex.
    3. Доповнення і роз'яснення:
    3.1. Відвідування кіносеансів дітям до 6 років може бути безкоштовним, якщо дитина не займає додаткового крісла в кінозалі.
    3.2. Адміністрація кінотеатру Multiplex не несе відповідальності за можливий дискомфорт для очей під час перегляду сеансу в 3D-форматі. Якщо у відвідувача є проблеми із зором, йому необхідно отримати консультацію у лікаря, перш ніж відвідувати кіносеанс.
    3.3. Якщо відвідувач користується окулярами, тоді 3D-окуляри необхідно одягати поверх на окуляри з діоптріями.
    3.4. 3D-окуляри можуть бути використані лише для перегляду 3D-фільмів в 3D-кінозалі.
    3.5. Кінотеатри мережі «Multiplex» надають можливість відвідувати кінозали за спеціальною ціною зі знижкою учням та студентам, за умови наявності відповідного посвідчення (учнівського квитка або документу, що його замінює, та студентського квитка денної форми навчання ВУЗів України).
    3.6. Відвідувачі кінотеатрів мережі «Multiplex» самостійно несуть відповідальність за збереження власних речей. У разі їх втрати адміністрація і працівники кінотеатру Multiplex не несуть відповідальності за їх втрату та не відшкодовують вартість зниклих речей.
    3.7. Речі до гардеробу приймаються виключно за наявності квитків на фільм. Пакети, парасольки, рюкзаки на зберігання не приймаються. Адміністрація не несе відповідальність за збереження речей залишених у верхньому одязі. При втраті (пошкодженні) гардеробного жетона, утримується його вартість, при цьому речі видаються за умови пред'явлення паспорта або іншого документа, що посвідчує особу*.
    3.8. Відвідувачі кінотеатру Multiplex перед придбанням квитка на перегляд фільму, зобов’язані ознайомитись з інформацією про фільм та рекомендаціями щодо вікових обмежень глядацької аудиторії, щодо фільму. У випадку недотримання глядачами кінотеатру Multiplex рекомендацій за віковими обмеженнями, кінотеатр не несе будь-якої відповідальності, і вся відповідальність покладається на батьків або осіб, що їх замінюють.
    3.9. Купуючи квиток на перегляд фільму, відвідувач підтверджує, що він ознайомлений з Правилами роботи кінотеатру Multiplex та інформацією про фільм.


    * Стосується кінотеатрів, де є гардероб.


    З питань повернення квитків, придбаних онлайн, перейдіть за посиланням multiplex.ua/ua/faq#refund
    Для здійснення повернення електронних квитків в мережі кінотеатрів «Multiplex» необхідно не пізніше, ніж за годину до початку сеансу заповнити форму повернення. Обов’язково заповнюйте всі необхідні поля! У випадку, якщо якесь поле не буде заповнено – Ваша заявка не буде прийнята.
    Повернення коштів за відмінені квитки може відбуватися від 5 до 15 робочих днів.


    Вартість бронювання квитків – 5 грн за кожний квиток по телефону та безкоштовно на сайті. Бронювання анулюється за 20 хвилин до початку сеансу. Заброньовані квитки купуються поза чергою.


    Правила продажу квитків зі знижками студентам та школярам


    Знижки надаються студентам тільки стаціонарної форми навчання і тільки при наявності оригінального студентського квитка, виданого ВНЗ України.


    Знижки школярам надаються на всі фільми тільки для дітей до 10-ти років (виняток - фільми з віковими обмеженнями).


    * Ціна зі знижкою для студентів та школярів не може бути нижче мінімальної ціни, зазначеної в договорі з правовласником фільму.

Не знайшли відповіді на своє питання?

Задай своє питання