This version of the page http://www.imena.ua/blog/wired-podcasts/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-17. The original page over time could change.
Що радить слухати британська редакція Wired – Blog Imena.UA

Що радить слухати британська редакція Wired

Редакція британської частини Wired опублікувала власну добірку подкастів, які варто слухати. Якщо вам імпонує стиль цього видання про технології та їхній вплив на зміни в сучасному суспільстві, а також подобається британська вимова, тоді не забудьте додати ці подкасти у свій плейліст.

Beautiful Stories From Anonymous People

Ведучий подкасту Кріс Гезерд (Chris Gethard) щотижня робить виклик самому собі: йому в студію телефонують усі бажаючі, а він не має права покласти слухавку. Так у випусках звучать найнеочікуваніші зізнання, вражаючі розповіді чи просто філософські роздуми про буденність життя. Оскільки ведучий є комедійним актором, він супроводжує розповіді слухачів вдалими імпровізаціями.

The Skylines Podcast

Подкаст про життя великих міст і проблеми містян. Щодватижні ведучі з гостями спілкуються на актуальні теми, дискутують і про територіальні проблеми, чим доводять, що навіть мапи можна обговорювати в аудіоформаті.

Sound Matters

В цих подкастах йдеться про все, що може бути пов’язане зі звуками і нашим сприйняттям світу через органи слуху. В фокусі програм — як ми чуємо, чому сприймаємо звуки по-різному, як винахідники та розробники допомагають нам пізнавати світ через аудіо. В одному з останніх епізодів, наприклад, можна дізнатися, як звук впливає на запам’ятовування та що таке зомбуюча музика.

The Anthill

Новий подкаст, з якого можна дізнатися про найцікавіші результати сучасної науково-дослідницької діяльності. Кожен випуск присвячено окремій науковій тематиці, в ньому розповідається про новинки, цікаві досліди в обраній галузі.

A Stab in the Dark

Подкаст веде британський письменник, автор кримінальних романів Марк Біллінгем (Mark Billingham). Він запрошує гостей, що також мають відношення до літератури або телебачення кримінального жанру. Разом вони обговорюють особливості створення подібного контенту, інтереси аудиторії та захопливі сюжети.

Wittertainment

Якщо ви любите кіно і вважаєте себе знавцем сучасного кінематографу, тоді зверніть особливу увагу на цей подкаст. Щоп’ятниці ведучі Марк Кермоуд (Mark Kermode) та Сімон Майо (Simon Mayo) обговорюють кінопрем’єри поточного тижня. Часто вони запрошують в гості відомих режисерів та акторів. В одному з нещодавніх випусків до них приєдналася, наприклад, Рене Зельвеґер (Renee Zellweger).

TED Radio Hour

Якщо вам не вистачає часу на перегляд всіх виступів із TEDx, посилання на які постійно шлють друзі та колеги, ви можете слухати найголовніші тези виступів в аудіоверсії. Видання для радіо готує студія NPR, тому за якість та достовірність продукту можна не перейматися.

The Food Chain

Створений зусиллями команди BBC World Service, цей подкаст щотижня розповідає про їжу через економічні аспекти, наукове підґрунтя та просто цікаві факти про наші улюблені страви. Можна дізнатися, наприклад, як глобальне потепління змінює раціон людства і що чекає на наше меню в майбутньому.

Homecoming

Все для любителів фантастики. Аудіошоу розповідає історію психотерапевта і ветерана армії, які разом беруть участь в програмі соціалізації колишніх солдатів. Історія представлена у вигляді телефонних розмов та записів з сеансів терапії, тому її сприйняття відрізняється від звичайного прослуховування книг чи оповідань.

code: SEVERE

6 березня розпочалася нова кампанія code: SEVERE від Національної поліції Сполученого Королівства, що протидіє тероризму та британського креативного агентства. Автори сподіваються заохотити більше людей повідомляти про підозрілі речі, дії інших громадян, щоб допомогти запобігти вчиненню терористичних актів. В аудіоверсії можна з перших вуст дізнатися про тероризм, терористів та боротьбу з ними. Реальні історії розповідають правоохоронці, колишні терористи, свідки резонансних злочинів тощо. Проект обіцяє стати найрезонанснішим в історії боротьби з тероризмом у Великобританії.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

  • Що спільного у надгробків та телефонів?
  • Як армія США завдала токсичного удару сама собі
  • Прогноз автора наукової фантастики для технологій у 2017-му

Джерело: Wired

#topnews  #Wired  #інтернет-видання  #аудіо  #Великобританія  #добірки  #подкасти  #радіошоу
При поддержке
  • Реклама
  • Контакты
  • Спецпроекты
Изображения: Pixabay.com Picjumbo
© 2015 — 2017 | Blog Imena.UA