This version of the page http://vkksu.gov.ua/ua/news/news29122012/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-16. The original page over time could change.
Вітання Голови Комісії з Новим роком та Різдвом Христовим
  • ua
  • en
  • fr
  • Доступ до публічної інформації
  • Посилання
  • Питання-відповіді
  • Контакти
Вища кваліфікаційна комісія суддів України
Версiя для друку

Вітання Голови Комісії з Новим роком та Різдвом Христовим

Шановні колеги!

Вітаю вас з новорічними і різдвяними святами! Іще один рік із своїми радостями і печалями, успіхами, проблемами і сподіваннями непомітно промайнув. І знову з передчуттям чудесного, яке нам так знайоме з дитинства, з новими планами і мріями ми входимо в новий рік.

У планах Комісії на 2013 рік – надалі вдосконалювати процедури добору кандидатів на посаду судді і дисциплінарного провадження, на належному рівні організувати спеціальну підготовку суддів, створити необхідне для цього методологічне і матеріально-технічне забезпечення.

Однак без взаєморозуміння і сприяння суддівського загалу Комісії складно буде досягти найкращого результату у розв’язанні проблем кадрової політики у судовій системі. Сьогодення вимагає від нас швидко сприймати новації і впроваджувати їх у практику, орієнтуватись на кращий світовий досвід судочинства, а тому й наші спільні зусилля мають бути спрямовані на підготовку суддів з глибокими правовими знаннями і високою духовною культурою.

Переконаний, що новий рік відкриє більше можливостей для реалізації професійних і особистих задумів.

Бажаю вам у свята Нового року і Різдва Христового веселого настрою, щасливих подій і щедрої куті!

Життєдайної енергії, добра і злагоди в родині, духовного оновлення і божественної любові в серці!


З повагою


Голова Вищої кваліфікаційної
комісії суддів України
Ігор Самсін


Вci новини
Перейти на початок