This version of the page http://vkksu.gov.ua/ua/news/month/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-16. The original page over time could change.
Новини
  • ua
  • en
  • fr
  • Доступ до публічної інформації
  • Посилання
  • Питання-відповіді
  • Контакти
Вища кваліфікаційна комісія суддів України

Новини

  • За 10 днiв
  • За мiсяць
  • Архiв новин
Вітання зі святом Воскресіння Христового
14 квітня 2017

Шановні колеги!

Щиро вітаємо вас зі святом Христового Воскресіння!

Комісія продовжує тісне співробітництво з Агентством США з міжнародного розвитку
14 квітня 2017

14 квітня 2017 року відбулася зустріч керівництва Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та представників Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Комісією призначено на 26 та 28 квітня 2017 року проведення співбесід з кандидатами до Верховного Суду
14 квітня 2017

Комісією визначено перелік кандидатів на посади суддів відповідних касаційних судів у складі Верховного Суду (у межах оголошеного 7 листопада 2016 року конкурсу), з якими колегії Комісії 26 та 28 квітня 2017 року проводитимуть співбесіди за результатами дослідження досьє.

Наступного тижня Комісія планує затвердити остаточний графік проведення співбесід з кандидатами до Верховного Суду
14 квітня 2017

На початку наступного тижня Вища кваліфікаційна комісія суддів України планує затвердити остаточний графік проведення співбесід для усіх кандидатів,

Конкурс до ВС: Роз’яснення щодо оприлюднення результатів психологічних тестувань
13 квітня 2017

Проведенням тестів, подальшою співбесідою з кандидатами на посади суддів касаційних судів у складі Верховного Суду та підсумками за їх результатами займається компанія «ОС Україна».

У Комісії відбувся тренінг щодо використання висновків психологічного тестування кандидатів до Верховного Суду
13 квітня 2017

12 квітня 2017 року у Вищій кваліфікаційній комісії суддів України представники компанії, яка проводила тестування для кандидатів до касаційних судів у складі Верховного Суду, розповіли членам Комісії як використовувати висновок психолога.

Комісія та Національна школа суддів обговорили взаємодію в рамках добору кандидатів на посаду судді
13 квітня 2017

12 квітня 2017 року  відбулася робоча нарада керівництва Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та Національної школи суддів України.

Комісією призначено на 24 квітня 2017 року проведення співбесід з кандидатами до Верховного Суду
12 квітня 2017

Визначено перелік кандидатів на посади суддів відповідних касаційних судів у складі Верховного Суду (у межах оголошеного 7 листопада 2016 року конкурсу), з якими колегії Комісії 24 квітня 2017 року проводитимуть співбесіди.

До уваги кандидатів, які мають намір взяти участь у доборі на посаду судді місцевого суду
12 квітня 2017


Комісією внесено зміни до Умов проведення конкурсу на зайняття вакантних посад суддів касаційних судів у складі Верховного Суду
11 квітня 2017


До уваги кандидатів, які мають право взяти участь у доборі на посаду судді без складення відбіркового іспиту та проходження спеціальної підготовки
11 квітня 2017

Згідно з пунктом 29 розділу ХІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про судоустрій і статус суддів» кандидати на посаду судді, які були зараховані до резерву на заміщення вакантних посад суддів та включені до рейтингового списку, у разі якщо закінчення трирічного строку припало на період одного року до набрання чинності Законом, а також кандидати, щодо яких на день набрання чинності Законом внесені рекомендації Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, але яких не призначено на посаду судді, мають право взяти участь у доборі на посаду судді у порядку, встановленому Законом, без складення відбіркового іспиту та проходження спеціальної підготовки.

Комісія відрядила 7 суддів до іншого суду
11 квітня 2017

11 квітня 2017 року на засіданні палати з питань добору і публічної служби суддів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України розглядалося питання щодо внесення подання про відрядження суддів до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для здійснення правосуддя. 

21 квітня 2017 року Комісія розпочне проведення співбесід з кандидатами до Верховного Суду
10 квітня 2017


Конкурс до ВС: враження кандидатів від психологічного тестування
10 квітня 2017

10 квітня 2017 року остання група кандидатів на посади суддів касаційних судів у складі Верховного Суду виконує тестування особистих морально-психологічних якостей і загальних здібностей.

Як відбуватиметься інтерв’ю кандидатів з психологом в рамках конкурсу до Верховного Суду
07 квітня 2017

Кандидати на посади суддів касаційних судів у складі Верховного Суду завершують складення тестування. Уже 8 квітня 2017 року для них розпочинається інтерв’ю з психологом.

Щомісячна зустріч донорів та виконавців проектів міжнародної допомоги
07 квітня 2017

5 квітня 2017 року член палати з питань добору і публічної служби суддів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Андрій Козлов взяв участь у черговій зустрічі донорів та виконавців проектів/програм у галузі верховенства права, яку було організовано Програмою USAID з реформування сектору юстиції «Нове правосуддя».

«ВККСУ надасть роботи кандидатам до Верховного Суду на запит їх авторів», – Сергій Козьяков
06 квітня 2017

Вища кваліфікаційна комісія суддів України надаватиме копію екзаменаційної роботи кандидату до Верховного Суду, який зробить персональний запит.

Як відбувається тестування особистих морально-психологічних якостей і загальних здібностей кандидатів до Верховного Суду
06 квітня 2017

Чергова група кандидатів на посади суддів касаційних судів у складі Верховного Суду продовжує проходити тестування особистих морально-психологічних якостей і загальних здібностей.

Конкурс до Верховного Суду: триває тестування особистих морально-психологічних якостей і загальних здібностей
05 квітня 2017

У Вищій кваліфікаційній комісії суддів України кандидати на посади суддів касаційних судів у складі Верховного Суду продовжують проходити тестування особистих морально-психологічних якостей і загальних здібностей. 5 квітня 2017 року друга група з 80 осіб складала тестування.

Президент України підписав укази про призначення суддів безстроково
06 квітня 2017

3 квітня 2017 року Президент України підписав 3 укази про призначення суддів безстроково.

Члени Комісії вдосконалюють навики проведення співбесіди
04 квітня 2017

4 квітня 2017 року члени Вищої кваліфікаційної комісії суддів України взяли участь у навчальному семінарі-тренінгу «Вдосконалення навичок проведення співбесіди в процесі відбору кандидатів на суддівські посади», проведеного за сприяння Програми USAID «Нове правосуддя».

Відбувся робочий візит до Канади представників Комунікаційного комітету системи правосуддя
04 квітня 2017

У рамках компоненту удосконалення комунікацій судової влади, координацією якого займається Офіс Уповноваженого з питань федеральних суддів Канади, протягом 18-29 березня 2017 року відбувся робочий візит до Канади представників Комунікаційного комітету системи правосуддя.

Представникам Європейської Бізнес Асоціації розповіли про зміни, які очікують на вітчизняний бізнес у результаті судової реформи
05 квітня 2017

У понеділок, 3 квітня 2017 року, Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергій Козьяков та член Комісії Андрій Козлов взяли участь у зустрічі з представниками компаній-членів Європейської Бізнес Асоціації. Учасники заходу обговорили процес реформування української судової системи і перебіг конкурсу до нового Верховного Суду, а також поділилися думками з приводу того, які зміни чекають на вітчизняний бізнес у результаті судової реформи.

Оголошено добір кандидатів на посаду судді місцевого суду
03 квітня 2017

Вищою кваліфікаційною комісією суддів України 03 квітня 2017 року оголошено добір кандидатів на посаду судді місцевого суду з урахуванням 600 прогнозованих вакантних посад суддів місцевого суду.

  • За 10 днiв
  • За мiсяць
  • Архiв новин
Перейти на початок