This version of the page http://ua.sberbank.ua/awards/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-16. The original page over time could change.
Досягнення та нагороди
Про Банк Банк сьогодні Досягнення та нагороди

Досягнення та нагороди

ПАТ «СБЕРБАНК» традиційно займає провідні позиції серед українських банків за рівнем довіри та надійності як з боку клієнтів і партнерів, так і незалежних українських та міжнародних експертів. Банк неодноразово був визнаний кращим за даними різних рейтингів і конкурсів.

Лютий 2015 года Forbes Україна

АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ» зайняв шосте місце у рейтингу «20 найбільш стійких банків України» за версією ділового журналу Forbes-Україна. Банк отримав найвищий бал за якість кредитного портфелю, а також закономірно високі бали за рівень рентабельності та ліквідності капіталу.

 

Лютий 2015 года Українське кредитно-рейтингове агентство

«Українське кредитно-рейтингове агентство» (UCRA) підтвердило рейтинг депозитів АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ» на рівні «А». Даний рейтинг свідчить про найвищу надійність депозитів серед українських банків та низьку чутливість до несприятливих зовнішніх факторів.

Грудень 2014 года Українське кредитно-рейтингове агентство

«Українське кредитно-рейтингове агентство» оголосило про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ» на рівні «uaАA+» з прогнозом «стабільний». Агентство також підтвердило рейтинг депозитів АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ» на рівні «А» (найвища надійність).

Серпень 2014 года Українське кредитно-рейтингове агентство

Депозити АТ "СБЕРБАНК РОСІЇ" визнані найнадійнішими серед українських комерційних банків згідно з дослідженням «Українського кредитно-рейтингового агентства». Рейтинг депозитів банку підтверджений на рівні «А» (найвища надійність)

Липень 2014 года Finance.ua

Депозити АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ» визнані найбільш надійними на українському банківському ринку згідно з депозитним індексом FUDI за підсумками дослідження авторитетного фінансового порталу Finance.ua

Липень 2014 года Українське кредитно-рейтингове агентство

«Українське кредитно-рейтингове агентство» підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ» на рівні «uaАА+» з прогнозом «стабільний» та рейтинг депозитів банку на рівні «А» (найвища надійність). Як відзначає агентство, стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу банку протягом року

Лютий 2014 года Forbes Україна

АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ» увійшов до ТОП-10 найефективніших банків України згідно з рейтингом журналу «Forbes Україна»

Листопад 2013 года «Личный счет»

АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ» очолив рейтинг наднадійності фінансових установ України за версією видання «Личный счет».

Рейтинг складено на основі даних НБУ. Учасниками рейтингу стали банки, які входять до I та IІ групи згідно класифікації НБУ (великі банки), працюють без збитків та збільшили капітал у євро за останні 5 років. 

Березень 2013 года

АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ» увійшов до ТОП-8 провідних банків України згідно з рейтингом «50 провідних банків України 2013» видання «Коммерсантъ-Украина». У порівнянні з результатами попереднього дослідження банк піднявся у загальному рейтингу на дві сходинки, а також поліпшив свої позиції в усіх напрямках бізнесу.

Червень 2013 года
АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ» увійшов у ТОП-10 найкомфортніших банків України згідно з рейтингом «30 найкомфортніших банків» видання «Фокус». Так, банк посів 8 позицію, набравши 168 балів. Під час оцінки фінансових установ редакція брала до уваги рівень комфорту з точки зору клієнтів – фізичних осіб.
1 2 3 ... 4