Трускавець

Трускавець — всесвітньо відомий бальнеологічний курорт, розташований у мальовничій долині передгір'я Cхідних Карпат на висоті 350 м над рівнем моря на відстані 105 км від Львова. Львівський аеропорт і залізниця сполучають його з найбільшими містами України та країнами Європи.

Місто Трускавець — затишна та екологічно чиста зона з помірно-континентальним кліматом, великим розмаїттям природних багатств. Цей курорт є одним із найдавніших в Європі. На його території зосереджені великі запаси мінеральних вод з 14-ма природними джерелами та родовищами «гірського воску» — озокериту.

Цілюща, з унікальними лікувальними властивостями, мінеральна вода «Нафтуся» принесла місту популярність. Її утворення в якійсь мірі пов’язане із затверділими залишками нафти, звідси й така благозвучна назва. «Нафтуся» благотворно впливає на процеси травлення, лікує хронічні запалювальні хвороби нирок, печінки і жовчних шляхів, а також захворювання, пов'язані з порушенням обміну речовин, в тому числі, й цукровий діабет.

У 2004 році Світова Федерація водолікування і кліматотерапії FEMTEC визнала Трускавець найкращим курортом світу за темпами розвитку.

А в 2014 році Трускавець отримав Диплом Ради Європи. Цієї високої відзнаки європейського парламенту Трускавець удостоєний за зміцнення партнерства, розвиток дружби і співпраці між європейськими регіонами, поглиблення зв'язків між ними, підтримки та просування європейських ідей та цінностей.

Славні традиції бальнеолікування не забуті. Спеціалістами медичного центру «Rixos-Prykarpattya» розроблені програми діагностики, лікування та реабілітації залежно від віку і патології пацієнта. Разом з найновішими досягненнями медицини широко застосовується найдавніші методики бальнеотерапії.

 

Facebook
Twitter Google+
VKontakte Foursquare YouTube
Онлайн чат