This version of the page http://www.lvivpost.net/sport/n/39123 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-16. The original page over time could change.
Штраф і дискваліфікація для “Витязя” - Львівська Поштa

Штраф і дискваліфікація для “Витязя”

Російський боксер Олександр Повєткін відсторонений Всесвітньою боксерською радою (WBC) на невизначений термін і оштрафований на 250 тисяч доларів

Дмитро Сирота №17 (1927), субота, 4 березня 2017
21 травня Повєткін повинен був провести бій із американцем Деонтеєм Вайлдером за звання чемпіона світу WBC у суперважкій вазі. За дев’ять днів до бою стало відомо, що проба Повєткіна дала позитивний результат на мельдоній. У грудні бій Повєткіна з канадцем Бермейн Стіверном за титул тимчасового чемпіона WBC був також скасований через позитивний результат допінг-тесту на остарін російського боксера.
“Повєткін зможе подати заявку на відновлення членства в WBC після того, як пройде рік із моменту даного рішення. Якщо результати всіх зданих у рамках протоколу тестів будуть негативними, WBC розгляне можливість зняття дискваліфікації з Повєткіна, при цьому спортсмен далі проходитиме тестування на допінг у рамках індивідуального протоколу. WBC дає Повєткіну можливість подати додаткові докази щодо його допінг-проби на остарін”, – значиться в офіційному прес-релізі Ради.
Адвокат Олексій Карпенко, який представляє інтереси російського боксера, повідомив, що таке рішення передбачуване: “Рішення WBC є передбачуваним із урахуванням грудневого тесту на остарін. Так робить будь-яка федерація в будь-якому виді спорту, WBC ж казав, що зробить це після історії з мельдонієм, якщо у Олександра буде ще один позитивний тест на заборонений препарат.
Ми в контакті з WBC ведемо розслідування, як остарін потрапив в організм Олександра, а також збираємо експертні думки.
Після завершення цієї роботи представимо нашу позицію в WBC, сподіваюся, нас почують”.
Андрій Рябінскій, промоутер Повєткіна, заявив, що його підопічний буде проводити бої за іншими версіями, а через рік спробує відновити свої права в WBC.
“Ми неодмінно будемо проводити бої за іншими версіями, а що стосується WBC, нам потрібна підготовка і час, щоб виправдати Сашу, до того ж у нас має відбутися великий суд у Нью-Йорку, я думаю, що все це затягнеться на рік. Тому цього року ми будемо судитись, а після будемо відновлювати права в WBC”, – зазначив Рябінскій.
коментарі відсутні
Для того щоб залишити коментар необхідно увійти
0.7980 / 4.36MB / SQL:{query_count}