This version of the page http://www.lvivpost.net/sport/n/2090 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-16. The original page over time could change.
Нещасливий - Львівська Поштa

Нещасливий

Черговий, 13-й тур, української Прем'єр-ліги виявився невдалим для львівських команд. Обидва колективи міста Лева зазнали поразок, до того ж пропустили по чотири м'ячі. Та якщо "городяни" спромоглися при цьому забити два голи і продемонструвати доволі цікаву гру, то "карпатівці" поступилися без жодного шансу для себе.

Андрій Левківський Вівторок, 4 листопада 2008, №63(714)

Черговий, 13-й тур, української Прем'єр-ліги виявився невдалим для львівських команд. Обидва колективи міста Лева зазнали поразок, до того ж пропустили по чотири м'ячі. Та якщо "городяни" спромоглися при цьому забити два голи і продемонструвати доволі цікаву гру, то "карпатівці" поступилися без жодного шансу для себе.

 

Сподівання вболівальників "зелено-білих", що в гостьовому матчі проти "Динамо" наставник господарів Юрій Сьомін випустить напіврезервний склад, не справдилися. Кияни напередодні матчу Ліги чемпіонів вийшли на поле в найсильнішому своєму варіанті. Тому і не дивно, що загальний результат особливо нікого не здивував. Ще в першому таймі господарі відправили у ворота львів'ян три м'ячі (Мілевський, Банґура, Алієв ), а після того, як Банґура в другій половині зустрічі оформив дубль, матч можна було завершувати. Звісно, "карпатівці" намагалися вразити ворота Богуна, і, відверто кажучи, захисники столичного клубу діяли не найкращим чином, проте атакувальна міць нинішніх "Карпат" відверто слабка, аби скористатися нагодою.

Щодо гри у Львові, то вона видалася найцікавішою серед усіх зіграних у 13-му турі. Матч розпочався з гола у ворота господарів. Ще не встигли всі розсістися по місцях, як арбітр вгледів сумнівне порушення правил з боку Ващука у власному штрафному майданчику, і Ковпак спокійно реалізував одинадцятиметровий удар - 0:1.

Не встигли підопічні Ковальця оговтатись від першого пропущеного м'яча, як Ковпак відзначився вдруге. Голкіпер гостей Дікань далеко вибив м'яча... Ващук і Жданов спо­кійно дивилися, як Ковпак прийняв шкіряну кулю і вийшов на "побачення" з Марущаком, з яким знову холоднокровно розправився - 0:2.

Львів'яни не здалися і на 25-й хвилині відіграли один м'яч. Ващук, виправляючи попередні помилки, потужно пробив зі штрафного - 1:2. Вже через вісім хвилин кримчани відновили статус-кво. Марущак помилився на виході, і Гоменюк головою красиво переправив шкіряного у сітку воріт господарів - 1:3. Проте і господарі ще до перерви встигли забити свій другий м'яч. І знову штрафний, і знову до позначки підходить Ващук, і знову гол! Тільки цього разу Влад виступив у ролі асистента. Його простріл замкнув Гордієнко - 2:3. У другому таймі господарі, сподіваючись відновити паритет, кинулись атакувати ворота суперників. Знову кілька чудових нагод для взяття воріт створив Ващук, який вміло використовував штраф­­ні удари. Влад і сам пробивав, і віддавав чудові передачі, які, на жаль, не перетворювалися в гольові. А на 65-й хвилині львів'яни залишились у меншості. Другий "гірчичник" отримав Романюк. Захисник залишав поле зі сльозами на очах, а глядачі проводжали його оплесками... Отримавши кількісну перевагу, "таврійці" почали атакувати гостріше, і, як і в матчі з "Зорею", львів'яни пропустили на останніх хвилинах зустрічі. Захисники забули про свій прямий обов'язок (знову центральні), а Артеменков свого не попустив - 2:4.

Результати інших матчів: "Ворскла" - "Металург" (Д.) - 1:0, "Дніпро" - "Кривбас" - 1:0, "Металіст" - "Чорноморець" - 2:0, "Іллічівець" - ФК "Харків" - 1:1, "Металург" (З.) - "Арсенал" - 2:1, "Шахтар" - "Зоря" - 3:1.

Турнірне становище лідерів: 1. "Динамо" - 34. 2. "Металіст" - 27. 3. "Металург" (Д). - 26... 7. "Шахтар" - 19... 11. "Карпати" - 12... 15. ФК "Львів" - 9.

 

коментарі відсутні
Для того щоб залишити коментар необхідно увійти
0.9692 / 4.39MB / SQL:{query_count}