This version of the page http://expo.vn.ua/ua/novosti/119/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-16. The original page over time could change.
Новини виставок, культури та економіки Вінницької області

Творча група «Арт-Хотин» Валентина Козяр та Михайло та Іван Кириленко представляють Проект «Дилема» (живопис). Виставка триватиме з 29. 03 по 17.04. 2017р. в Вінницькому Регіональному центрі сучасного мистецтва Галереї «Арт-Шик»

 

Вінницький Регіональний Центр Сучасного Мистецтва

ГО «Центр «Культурна стратегія – ХХI»

 

ПРЕДСТАВЛЯЮТЬ

 

Творча група «Арт-Хотин»

Валентина Козяр,

Михайло та Іван Кириленко

 

 Проект «Дилема»

живопис

 

Виставка триватиме з 29. 03 по 17.04. 2017р. в Вінницькому Регіональному центрі сучасного мистецтва Галереї «Арт-Шик»

 

Відкриття виставки 29 березня (середа) о 17.00

 

,,Існує тільки одна цінна річ в мистецтві;

Ви не можете його пояснити."

Жорж Брак


 

Дилема - слово грецького походження. Означає потребу вибору між двома можливостями. Прийняття будь-якого рішення - це пошук варіантів, знайдення компромісів. Проект «Дилема» заключає в собі коло етичних питань; сенс нашого буття, свободу та відповідальність. Але це водночас і самовираження мистців через емоції та переживання, які змушують глядача замислитись над окремими аспектами нашого життя.

 

Проект «Дилема» - це синтез неповторного колориту, насиченості образів та глибини змісту. Експозиція - своєрідний діалог із глядачем, адже образи провокують до роздумів щодо певних філософських проблем, занурюють людину в її внутрішній світ, який приховує в собі більше інформації, ніж повсякденне життя. Справжній художній твір розуміється як дещо живе. А це означає, що як глибоко ми б не сприймали художній образ, у ньому завжди лишається дещо незрозуміле та невичерпне, хвилюючи нас кожного разу, як тільки ми сприймаємо цей образ. Саме тому, спілкуючись із живописними полотнами мистців, неможливо залишатися байдужими, єдиний шлях - віддатися емоціям і поринути в їх живу «цивілізацію кольору».

 

Творча група «Арт-Хотин» - це плеяда митців-новаторів, створена у 2010 році, яка об’єднала творчість художників Буковини; Валентини Козяр, Михайла та його сина Івана Кириленка. Участники групи самодостатні та визнані майстри, але разом вони утворюють цікаве явище в мистецтві Буковини. Михайло Кириленко являється одним із засновників першої художньої школи на Буковині в м. Хотині. Достойними послідовниками його творчості стали його учні Валентина Козяр та син Іван Кириленко. Художники є учасниками Всеукраїнських та міжнародних арт-фестивалів, аукціонів, симпозиумів та виставок. Їхні твори знаходяться в приватних колекціях, музеях України та за кордоном.

 

моб. +38 067 844 90 04

 

kozyar.art@gmail.com

http://art-khotyn.tk/