This version of the page http://www.ukrspirt.com/news/novini_pidpriemstva (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-15. The original page over time could change.
Прес-релізи - Новости | Державне підприємство спиртової та лікеро-горілчаної промисловості "Укрспирт"

Прес-релізи

Заява щодо нападу на посадовця ДП «Укрспирт»
30 березня 2017

Стосовно нападу невідомими на Ігоря Ільчишина, що стався напередодні ввечері, 29 березня 2017 року, повідомляємо наступне

У ДП «Укрспирт» продовжуються навчання фахівців
21 березня 2017

У Державному підприємстві «Укрспирт» продовжуються навчання співробітників. Так на початку березня цього року навчання пройшли старші економісти підприємства, а тепер післядипломну освіту отримують старші технологи та бухгалтери МПД ДП «Укрспирт на курсах підвищення кваліфікації, які ведуться з 13 березня і будуть тривати 2 тижні

ДП «Укрспирт» підвищує кваліфікацію своїх працівників
15 березня 2017

Державне підприємство «Укрспирт» не тільки ретельно підбирає професійні кадри для роботи на своїх підприємствах, а й дбає про можливість підвищення їх кваліфікації.

З 8 березня!
7 березня 2017

ДП «Укрспирт» отримало 97 мільйонів гривень прибутку у 2016 році
3 березня 2017

ДП «Укрспирт» повідомляє, що за підсумками роботи підприємства у 2016 році, відповідно до поданої фінансової звітності ДП «Укрспирт», отримано чистий прибуток у розмірі 97,1 млн грн.

Звернення ДП «Укрспирт» до інтернет-порталу «Українська правда»
24 лютого 2017

Прес-служба ДП «Укрспирт» звертається до інтернет-порталу «Українська правда» із проханням не розповсюджувати недостовірну та неперевірену інформацію про діяльність підприємства. Адже такі дії завдають шкоди не тільки роботі нашої компанії, а й репутації та рівню довіри до вашого засобу масової інформації.

Звернення Профспілки від імені трудового колективу апарату управління ДП «Укрспирт» до Міністерства аграрної політики та продовольства України.
23 лютого 2017

ДП «Укрспирт» не застосовує другий етап підняття ціни на спирт
21 лютого 2017

На виконання Протокольного доручення Міністерства аграрної політики та продовольства України за результатами робочої зустрічі проведеної 27.01.2017 року щодо обговорення цінової політики ДП «Укрспирт»

ДП «Укрспирт» підписало договори з основними операторами алкогольного ринку
26 січня 2017

На даний момент ДП «Укрспирт» вже уклало угоди із усіма основними споживачами ринку спирту етилового, за новою ціною, що діє з 01 січня 2017 року, і зараз відбувається процес оплати та відвантаження продукції.

«Укрспирт» не виготовляє метиловий спирт, яким отруїлися громадяни – заява
26 січня 2017

Останнім часом в деяких українських інтернет-ЗМІ з’явилися матеріали що містять неправдиву та непідтверджену інформацію щодо Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт».

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 15