This version of the page http://nfp.gov.ua/news/1469.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-15. The original page over time could change.
Про скарги на фінансові установи - Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг
 Українська    Русский   English 

Національна комісія, що здійснює державне
регулювання у сфері ринків фінансових послуг

Лист Голові комісії

Інформація про роботу зі зверненнями громадян та юридичних осіб на дії страхових компаній

Нацкомфінпослуг оновлює інформацію про роботу із зверненнями громадян та юридичних осіб на дії страхових компаній за період з 01.11.2015 по 30.04.2016  (надалі – Інформаційне повідомлення) (таблиця №1 додається), з коментарями показників.

Крім цього, надається інформація про страхові компанії, у яких анульовані (відкликані) ліцензії на право здійснення діяльності з надання фінансових послуг та/або страхова компанія виключена з Державного реєстру фінансових установ, на дії яких  надходили звернення (таблиця №2 додається).  

До Нацкомфінпослуг за період з 01.11.2015 по 30.04.2016 надійшло 2408 звернень, скарг  фізичних та юридичних осіб (враховуючи звернення народних депутатів України, листи Кабінету Міністрів України, Адміністрації Президента України, комітетів Верховної Ради України, міністерств та відомств тощо) з питань  страхової діяльності (далі – звернення), що на 556 звернень менше ніж за аналогічний період.

Загальний обсяг виплат страхового відшкодування страховими компаніями, за результатами розгляду Нацкомфінпослуг звернень за зазначений період, склав – 53,147 млн. грн.

 

 

Помісячний звіт про роботу із зверненнями (Таблиця №1)

Анульовані ліцензії страхових компаній (Таблиця №2)