Nestlé підтримала День боротьби з діабетом

Перейти до списку прес-релізівЛис 26, 2013

У листопаді Nestlé в Україні спільно з Українською діабетичною федерацією провела для своїх співробітників освітній проект до Всесвітнього дня боротьби з діабетом.

Проблема цукрового діабету в Україні та світі - одна з найсерйозніших, оскільки це хронічне і, поки що, невиліковне захворювання. Відповідно до світової статистики, захворюваність на цукровий діабет становить 6,5-7%, це понад 371 млн. чоловік. У нашій країні офіційна кількість людей з діагнозом діабет більше мільйона. Тому так важливо знати про хворобу, шляхи її профілактики та діагностики.

Українська діабетична федерація щороку проводить широкий спектр активностей, у тому числі громадських заходів з підвищення обізнаності про цукровий діабет, його лікування та попередження. Цього року федерація стала партнером освітнього проекту Nestlé до Всесвітнього дня боротьби з діабетом.

Nestlé в Україні вперше приєдналася до всесвітнього заходу та реалізувала корпоративний освітній проект для сприяння обізнаності своїх співробітників щодо діабету. В рамках проекту компанія провела безкоштовне обстеження співробітників на рівень глюкози в крові, лекцію з базових знань про діабет та поширила матеріали про це захворювання, а також про важливість здорового способу життя. У заході взяли участь працівники всіх підприємств та офісів компанії в Україні.