This version of the page http://www.meteoprog.ua/ua/news/15745/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-15. The original page over time could change.
Проливні дощі затопили Красноперекопськ

Проливні дощі затопили Красноперекопськ

T
7 липня 2010, 11:34

На півночі Криму затопило місто Красноперекопськ. Причиною підтоплення стала випала за три доби двомісячна норма опадів і підняття рівня грунтових вод.

У Красноперекопську під водою опинилися 60 житлових будинків, 45 садиб і кілька господарських приміщень. Загальна площа затоплення склала 9 га. У затоплених будинках проживають 233 особи, проте від відселення вони відмовилися.

За словами головного інженера інституту «Кримгіпроводхоз» Володимира Чуксіна, у Красноперекопську не облаштована зливова система. Фактично ливневка існують тільки на одній вулиці, а інша частина міста знаходиться під постійною загрозою паводку.

Надзвичайна ситуація з підтопленням житлових будинків та приватних подвір'їв у Красноперекопську в даний час нормалізується. За станом на сьогоднішній ранок затопленими залишаються 7 садиб. Рівень води в будинках становить 3 см.

Рятувальники відкачали 150 тисяч кубометрів води. Красноперекопськ рятують насосні станції, мотопомпи, спеціальна техніка. О першій годині тут відкачується близько 2 тисяч кубометрів води. Прокладено 10 кілометрів магістральних ліній для відводу води, відриті траншеї для відводу води. До місця надзвичайної ситуації перебазований спеціальна дренажно-промивна машина з управління зрошувальних систем Джанкойського району. У роботах задіяно близько 200 чоловік.

Відзначимо, що в лютому цього року Красноперекопськ вже йшов під воду. Танення снігу призвело до затоплення осель в північній частині міста. У загальній складності під шаром крижаної води виявилися 60 будинків на трьох вулицях і 2 садових кооперативу.

МЕТЕОПРОГ продовжує уважно стежити за погодної обстановкою в Україні.

джерело відео Черноморская ТРК

Теми:
Украіна , повінь 2010 , Красноперекопськ
Наступна новина На Сумщину прийшла велика вода
Попередня новина Мексику затопило. Є жертви

Відео

Цікаве про погоду

  • погода в містах Україна
Погода в Вінниці
Погода в Дніпрі (Дніпропетровську)
Погода в Донецьку
Погода в Житомирі
Погода в Запоріжжі
Погода в Івано-Франківську
Погода в Києві
Погода в Кропивницькому (Кіровограді)
Погода в Луганську
Погода в Луцьку
Погода в Львові
Погода в Миколаєві
Погода в Одесі
Погода в Полтаві
Погода в Рівному
Погода в Сімферополі
Погода в Сумах
Погода в Тернополі
Погода в Ужгороді
Погода в Харкові
Погода в Херсоні
Погода в Хмельницькому
Погода в Черкасах
Погода в Чернівцях
Погода в Чернігові





Довідник
ХОЧУ! Жіночий портал
Новини "Терноград"
Новини "Репортер"
Агенція новин "Галас"
Новини "Галка"
Портал про здоров'я
UA-Футбол.com
Сайт для гарних батьків
Куди піти?
KidsWill - дитяче місто професій