Київська ФРІ підбиває підсумки досягнень за рік

Поділитись

Ось і закінчився 2015 рік, він був наповнений неймовірними новими враженнями та неочікуваними приємними зустрічями. Запам’ятався цей рік і подіями. Тому ми, ФРІшники вирішили згадати все зроблене та поділитися цим з вами.


По – перше, ряди Київської ФРІ поповнилися 78 дійсними членами, а взагалі нас вже аж 130 осіб!
Але пишатися можна не тільки нашим ростом як осередку, але й кількістю реалізованих за рік ідей. Київська ФРІ зробила за цей рік близько 30 масштабних проектів, а загальна кількість заходів в межах цих проектів перевищувала позначку у 100.


Реалізовані проекти звичайно же потребували великих затрат сил та енергії. Загалом члени ФРІ витратили близько 72 тис. годин на те щоб втілити в життя усі ініціативи.
Не обійшлося і без краплинки натхнення та мотивації. Серед учасників близько 75% не були ФРІшниками до проектів, а після заповнили анкету на вступ. Якщо ж порахувати загальну кількість учасників наших проектів то вийде число у 5 тис. осіб.


Але чи тільки кількістю ФРІшників можна виміряти поширеність ФРІ? Кількість підписників КМО у соц. мережах зросла майже удвічі і вже перейшло за позначку у 3 тис.


Що ж можна сказати про самі проекти? Київська ФРІ зробила 2 літні табори і в черговий раз провела журналістську кузню Жук.


Звичайно за цей рік було зроблено багато проектів, але це не привід зупинятися на досягненому. Усі здобутки Київської ФРІ мотивують нас на нові звершення. Тепер у наших планах зробити ще більші проектів, долучити ще більшу кількість людей, та реалізувати якомога більше класних ідей та починань, які роблять цей світ кращим.

 

Posted in УкраїнаTagged звіт київської ФРІ, підсумки року, річний звіт

Напишіть відгук Скасувати відповідь