This version of the page http://www.eucon.ua/en/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-15. The original page over time could change.
Eucon | TRUST. CONFIDENCE. RESULT

Події усі події

Результати V Міжнародного форуму “ПОЛЬСЬКИЙ БІЗНЕС ДЕНЬ”

24 листопада 2016 року у Києві відбувся черговий V Міжнародний форум «ПОЛЬСЬКИЙ БІЗНЕС ДЕНЬ». Протягом останніх років форум став найбільшим комунікаційним майданчиком для польсько-українського бізнесу та уже встиг зарекомендувати себе як ефективний спосіб обміну досвідом,

Участь українських компаній в державних закупівлях у Польщі

Міжнародний правовий центр EUCON у рамках стратегічного партнерства з офісом GPAinUA оголошує готовність взяти на себе Pro bono юридичний супровід першого учасника пілотного проекту GPAinUA для участі у державних тендерах Польщі.

Останні новини в податковому спорі “Савік Шустер Студія”

12 липня 2016 року Київський апеляційний адміністративний суд відмовив Київському центру зайнятості і залишив в силі рішення першої інстанції щодо скасування незаконного наказу про заборону працювати в Україні Савіку Шустеру. Адвокати Савіка Шустера Ярослав Романчук та Євген Петренко  довели в суді, що рішення про анулювання дозволу на працю іноземному громадянину ґрунтувалося на недостовірній та неправдивій інформації.

Партнерство

Нагороди