This version of the page http://daily.lviv.ua/poster/list/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-15. The original page over time could change.
Афіша - DailyLviv.com

ПЕРЕГЛЯДАТИ ПУБЛІКАЦІЇ:

з по

Скинути
Знайти

Оберіть один день або період (відмітивши його початкову або кінцеву дати)

Афіша

Вибрати в архіві за календарем
Планета кіно ІМАХ

Дата: 22 жовтня 2013 - 31 жовтня 2013

Кінотеатр: Львівська область, с. Сокільники, вул. Стрийська, 30.

Сеанси: http://planeta-kino.com.ua/lvov/ua/showtimes/

  • 0
  • 1512

Рубрика: Кінотеатри

Мережа "Кінопалац"

Дата: 22 жовтня 2013 - 31 жовтня 2013

Кінотеатр: вул.Театральна, 22, вул.Коперника, 9, пр.Червоної Калини, 81.

Сеанси: http://kinopalace.lviv.ua/seans/

  • 0
  • 1654

Рубрика: Кінотеатри

Програма Десятого міжнародного фестивалю документального кіно про права людини «DOCUDAYS UA»

Організатор фестивалю у Львові - МГО Центр правових та політичних досліджень «СІМ». Мандрівний фестиваль – неполітичний і некомерційний, не передбачає отримання доходу від його проведення.

Дата: 15:00 15 жовтня 2013 р.Місце:

  • 0
  • 1206

Рубрика: Інше

Львівська обласна філармонія

Першим офіційним концертним сезоном Львівської філармонії вважається 1902-1903 рр. Концертний зал Скарбківського театру мав понад 1200 місць. З 1962 р. Львівська обласна філармонія офіційно «прописана» за адресою вул. Чайковського, 7, в чудовому сецесійному будинку, який було збудовано 1907 року для Музичного товариства Галичини. Саме у Львівській філармонії вперше для львів’ян прозвучали визначні твори світової класики – «Німецький реквієм» Й. Брамса та «Реквієм» Дж. Верді, Симфонія № 3 «Каддіш» Л. Бернстайна, «Карміна Бурана» К. Орфа, «Месія» Г. Ф. Генделя та 9-та Симфонія Л. ван Бетховена. Впродовж останніх років на сцені філармонії успішно реалізуються масштабні тематичні програми – всі симфонії Й. Брамса, Ф. Шуберта, В. А. Моцарта, Л. ван Бетховена, симфонічні твори Р. Штрауса, Г. Малєра, Д. Шостаковича.

Дата: 16:51 14 жовтня 2013 р.Місце: вул. Чайковського, 7.

  • 0
  • 1646

Рубрика: Концертні зали

Львівський будинок органної і камерної музики

Львівський будинок органної та камерної музики був створений у 1988 році. Щороку тут відбувається більше 100 різноманітних концертів органної, інструментальної, вокальної музики. Органний зал Будинку є постійним концертним майданчиком для проведення фестивалів давньої музики, концертів фестивалю «Контрасти», тут часто виступають кращі камерні колективи Львова та інших міст — Камерний оркестр ВДМА «Академія», Заслужена капела «Трембіта», хор «Дударик» та інші.

Дата: 17:00 19 жовтня 2013 р.Місце: вул. Бандери, 8.

  • 0
  • 1348

Рубрика: Концертні зали

Театр "Воскресіння"

Львівський академічний духовний театр “Воскресіння” був заснований у Львові у 1990 році на хвилі соціальних перетворень і здобуття незалежності України. Ярослав Федоришин став художнім директором і головним менеджером театру, який швидко став популярним, представляючи постановки світової драматургії, яка не була раніше представлена ​ ​в Україні. Крок за кроком, змішуючи традиційні психологічні драми з сучасними формами театральних прийомів, колектив театру розробив характерну для себе формулу.

Дата: 15:57 14 жовтня 2013 р.Місце: пл. ген. Григоренка 5

  • 0
  • 1290

Рубрика: Театри

Театр ім. Леся Курбаса

Львівський академічний театр імені Леся Курбаса створений Володимиром Кучинським та групою молодих акторів у 1988. Театр завжди вирізнявся високоінтелектуальним і неповторним репертуаром. Зокрема, широкого визнання здобули його сценічні адаптації таких творів, як філософські діалоги Г. Сковороди «Благодарний Еродій» та «Наркіс»; «Злочин і кара» Ф. Достоєвського (вистави «Сни», «Забави для Фауста»); «Бенкет» Платона (вистави «Хвала Еросу» та «Silenius Alcibiadis»); поезії В. Стуса (драматична поема «Марко Проклятий, або Східна легенда»).

Дата: 15:50 14 жовтня 2013 р.Місце: вул. Леся Курбаса, 3

  • 0
  • 1320

Рубрика: Театри

Львівська опера

Львівський національний академічний театр опери та балету ім. С. Крушельницької сьогодні - це великий творчий колектив, що має великі творчі здобутки, і, насамперед, це турбота про збереження сценічного життя української оперної і балетної класики. У репертуарі театру зараз 10 українських музично-сценічних творів. Важливо підкреслити, що такої кількості українських вистав немає в жодному аналогічному театрі України. Щодо опер зарубіжних композиторів, то більше десятка вивчені мовою оригіналу: "Отелло", "Аїда", "Травіата", "Набукко", "Бал-маскарад" Д. Верді, "Тоска", "Богема" і "Мадам Батерфляй" Д. Пуччіні, "Сільська честь" П. Масканьї та "Паяци" Р. Леонкавалло - італійською, "Кармен" Ж. Бізе - французькою, "Страшний двір" С. Монюшка - польською, "Іоланта" - російською.

Дата: 00:00 14 жовтня 2013 р.Місце: Львів, пропект Cвободи 26.

  • 0
  • 1777

Рубрика: Театри

Театр ім. Марії Заньковецької

Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької — («Театр Скарбека») відкритий у Львові 28 березня 1842 року. На момент відкриття був третім за розмірами театром Європи. Зведений у класичному стилі. У січні 2002 року театр одержав статус Національного. Нині театр має досить великий репертуар, який постійно поновлюється новими виставами, серед працівників театру є багато Народних і Заслужених артистів України.

Дата: 18:00 14 жовтня 2013 р.Місце: м. Львів, пр. Свободи, 26

  • 0
  • 1668

Рубрика: Театри

Західноукраїнське сучасне мистецтво. Наймасштабніша виставка з часів кінця світу - новий художній проект «50»

Тут буде представлений список авторів, який є єдиною цінністю та ідеєю, покликаною підсумувати, зібрати в одому місці найскладніші творчі емоції.

Дата: 16:00 4 жовтня 2013 р.Місце: 2 поверх Палацу Любомирських (пл.. Ринок, 10)

  • 0
  • 1233

Рубрика: Виставки

  • 1
  • 2
  • Наступна

Громадське Інтернет - ТБ

Допомогти проекту Прес-клуб ГІТ

ВІДЕОКАНАЛ

Прес-клуб-ГІТ Забудовники привласнюють майно в новобудовах

Рубрика: Економіка

Мешканці проти "ІРОКСА"

Рубрика: Кримінал

Туберозний склероз: як допомогти дітям?

Рубрика: Медицина

Мери міст Львівщини про львівське сміття

Рубрика: Економіка

Навіщо працедавцю мій паспорт?

Рубрика: Політика

Всі відео розділу

3D панорами

Віртуальний тур Олеським замком