This version of the page http://ck-oda.gov.ua/?p=24410 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-15. The original page over time could change.
На державних дорогах Черкащини 29 березня ліквідували ямковість на понад 2750 кв м покриття

На державних дорогах Черкащини 29 березня ліквідували ямковість на понад 2750 кв м покриття

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області продовжуються роботи з ліквідації ямковості на дорогах державного значення.

Зокрема 29 березня районними філіями ДП «Черкаський облавтодор» було виконано ямковий ремонт на понад 2750 кв м доріг загального користування державного значення.

Наразі на дорогах області працює 32 ремонтні бригади. Підрядні організації використовують сировину чотирьох місцевих асфальтобетонних заводів.

Роботи з ремонту дорожнього покриття проводяться з використанням гарячого асфальтобетону та струменевим методом. Ліквідація деформацій дорожнього покриття триватиме й надалі за сприятливих погодних умов.

Роботи з ямкового ремонту проводилися практично у кожному районі Черкащини на автодорогах М-05 Київ-Одеса, М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Р-04 Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка, Р-19 Фастів-Митниця-Обухів-Ржищів-Канів, Т-24-09 /М-03/-Драбів-Золотоноша та на чотирьох дорогах місцевого значення у Золотоніському, Катеринопільському та Черкаському районах. Разом з ямковим ремонтом також проводяться роботи із планування та благоустрою узбіч автошляхів.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до всіх учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, які виникають під час проведення ремонтних робіт на автошляхах краю.

Прес-служба САД у Черкаській області

Поширити в соц. мережах

Автор статті : Прес-служба ОДА

Назад Далi