This version of the page http://ukrainka.org/arts-school (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-14. The original page over time could change.
Місто Українка Дитяча школа мистецтв - Місто Українка

Дитяча школа мистецтв

Київська область, Обухівський район

м. Українка, Соснова, 2 а

Тел.: 2-12-78, 2-14-73

 Директор школи Удод Лариса Михайлівна

Якщо Ви бажаєте бачити свою доньку чи сина гармонійно розвинутою, духовно збагаченою інтелектуальною особистістю, в цьому Вам допоможуть досвідчені і кваліфіковані педагоги Української дитячої школи мистецтв,  які мають високі здобутки в естетичному вихованні молодого покоління.

В нашій школі Ваша дитина оволодіє грою на бажаному інструменті, навчиться співати в хорі, ансамблі чи соло, музикувати в оркестрі чи ансамблі, акомпанувати, підбирати на слух, імпровізувати, диригувати, а може й творити музику сама.

Українська дитяча школа мистецтв створена в 1973 році. В 1987 році в школі відкрито художнє відділення.

380 дітей нашого міста навчаються на музичному та образотворчому відділеннях.

В школі працює 30 викладачів, з них 50% – колишні вихованці школи. За роки існування школу закінчило близько 1500 дітей. Більше 400 випускників продовжили своє навчання у вищих  навчальних закладах.

Навчально-виховна робота педагогічного колективу  підтверджується великою кількістю заходів, проведених в приміщенні школи та поза її межами. З метою залучення більшої кількості молоді до занять творчістю, ведеться активна позашкільна пропаганда музичного мистецтва в дитячих садках, загальноосвітніх школах міста та району.

Вагомих досягнень добились учні та викладачі школи, приймаючі активну участь у обласних, всеукраїнських та міжнародних фестивалях і конкурсах. Наші юні таланти за останні роки здобули почесні звання переможців: у ХІІ Всеукраїнському конкурсі – фестивалі для дітей та молоді “Весняний зорепад”, у ХІV Регіональному конкурсі – огляді юних піаністів Олени Веріківської, Обласному фестивалі – конкурсі “Дебют”, у VII Всеукраїнському конкурсі “Класичний меридіан”, у Всеукраїнському конкурсі “Якою я бачу свою Україну”, Міжнародному конкурсі – фестивалі мистецтв “Арт-преміум”, Міжнародному фестивалі дитячої творчості “Підводні фантазії”.

 

© 2014. Сайт міста Українки. При використанні матеріалів, посилання на сайт обов’язкове