This version of the page http://pravda.if.ua/news-99528.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-14. The original page over time could change.
Правда.if.ua — Керівник апарату Івано-Франківської обласної ради "свободівець" Скрипничук спробує пересидіти гучний скандал зі своєю участю у відпустці?

Керівник апарату Івано-Франківської обласної ради "свободівець" Скрипничук спробує пересидіти гучний скандал зі своєю участю у відпустці?

Tweet

Керівник апарату Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук написав заяву "на відпустку з подальшою можливістю звільнення".

 

Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич підписав дану заяву, однак, наразі не прокоментував її, повідомляють “Вікна” з посиланням на ”Фіртку”.

Як повідомляє видання, у суботу, 11 червня, в рамках фестивалю Porto Franko Gogol Fest художник Юрій Бакай створював у фойє адмінбудинку Івано-Франківська інсталяцію “Вапно”, яка викликала бурхливу негативну реакцію керуючого справами Івано-Франківської обласної ради Василя Скрипничука. Він зателефонував і поскаржився на інсталяцію голові облради. Втім, з розмови очевидним стало те, що Сич не підтримав його пропозицію, аби забрати інсталяцію з фойє. На це Василь Скрипничук відповів, що з понеділка більше не працюватиме в облраді.

Голова обласної ради Олександр Сич прокоментував цю ситуацію у Фейсбуку.

“1. Я погодив розташування інсталяції у холі обласної ради;
2. Не поділяю оцінок, висловлених щодо неї В. Скрипничуком;
3. Свої оцінки В. Скрипничук висловив, не перебуваючи на робочому місці і не виконуючи функціональних обов’язків;
4. За свої приватні вчинки кожен повинен відповідати особисто;
5. Сьогодні зранку підписав заяву В. Срипничука про відпустку з “можливим подальшим звільненням””, – написав він.

Нагадаємо, що Неадекватний «свободівець» Василь Скрипничук пообіцяв в понеділок звільнитися з обласної ради (відео)

                       Громадський активіст вважає, що «свободівець» Скрипничук спробує «вийти сухим» після вчорашнього "дебошу" у фойє облради

                       Скандал довкола неадекватного екс-голови Івано-Франківської обласної ради «свободівця» Василя Скрипничука набирає обертів

 

 

                       

 


13 червня 2016, 11:58  Версія для друку   Відправити другу   До закладок   Лист редактору

Якщо ви помітили помилку виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.



Коментарі:
Гість, 13 червня 2016, 12:49
Пересидить у відпустці старий алкаш, а як усі призабудуть, то повернеця на робоче місце, як ні чого й не було ((
Відповісти

Гість, 13 червня 2016, 12:50
Тепер дуже модно стало всіляку маячню прикривати недоторканими художниками і т.п..... А ДЕ Ж МИСТЕЦТВО????!!!!!!!!! Може Скрипничук трохи себе вів не так як потрібно але він правий на всі 1000%. До роботи треба заставляти цих всіляких художників з незрозумілими постановками під які списуються гроші... Через таких митців справжні художники не мають достатньої уваги, а треба... Зате є можливість Скрипничука критикувати і Свободу вцілому... А журналістам лиш би розкрутити те що відбулося на свій мотив... На сході людей убивають а Ви знайшли новини просто "БОМБА"... Молодці... Допоки так будемо жити порядку не буде!!!
Відповісти

Гість, 13 червня 2016, 16:36
100% перетворили місто на бардак, який називають "мистецтвом". Приміщення обласної ради що музей, чи картинна галерея???
Відповісти

Гість, 13 червня 2016, 12:59
Там ще один свободівець марцінків їздив на схід дивитися, як там людей убивають й заодно на тому попіаритись. А свободівські боти можуть писати різну маячню - люди вже навчилися їх визначати
Відповісти

Кацап, 13 червня 2016, 13:32
Похоже что жиды решили по взрослому вас фашистов проклятых выморить. Гройсман с Порошенко придумали новую аферу как деньжат подзаработать да хохлов голодом выморить. На фоне резкого повышения тарифов Вальцман решил дать новй толчек раскрутки компании голодомора в Окраине. В Украине подорожали овощи и фрукты: огурцы — более чем в два раза. Вот это действительно перемога! Доллар вреде стабилизировался, даже просел немногоЖ гривна укрепилась, цены даже вниз пошли, но жиды не растерялись и ударили по продуктам, чтобы скоты майданные не зажирались а поскорее дохли. За неделю с 4 по 10 июня 2016 года плодоовощная корзина в Украине подорожала на 11,6%. Об этом свидетельствует плодоовощной индекс «АПК-Информ: овощи и фрукты». Основной причиной столь резкой перемены тенденций стала новая жульническая комбинация антинародного правительства Гройсмана в тандеме с кровавым дикатором Порошенко. источник: УНИАН
Відповісти

Додати новий коментар


Loading...

Погода, Новости, загрузка...
Loading...

Погода, Новости, загрузка...



Останні новини по темі:
Журналістське розслідування: стало відомо, хто з політиків найчастіше приїжджає до Луценка в Генпрокуратуру (відео)
14 квітня, 12:35
За кого б проголосували франківці на виборах до Верховної Ради – опитування
12 квітня, 10:14
Нардепи та активісти вимагають ухвалити рішення для боротьби з корупцією
11 квітня, 9:24
Е-декларації під мікроскопом: депутат Петро Гавриш виплачує кредити, скуповує землю та робить щедрі внески «Свободі»
10 квітня, 14:11
Мер Івано-Франківська вважає, що "Укроп" - це олігархічна партія
10 квітня, 13:39