23.10.2015

Питання: Шановний Валентине Петровичу! На який курс навчання, заочно, до фармацевтичного університету зараховуть після закінчення Рівненського медичного коледжу, спеціальність «Фармація»? З яких предметів необхідно подавати сертифікати для вступу? Дякую.

Відповідь: Доброго дня!

Згідно з Правилами прийому до НФаУ в 2015 році вступити на заочну форму навчання за спеціальністю «Фармація» і отримати повну вищу освіту на базі наявного освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» спеціальності «Фармація» з терміном підготовки 4 роки 6 місяців можна було за результатами комплексного письмового тестування з предметів: фармацевтична хімія, фармакогнозія, фармакологія, аптечна технологія ліків, організація і економіка фармації. Зовнішнє незалежне оцінювання у 2015 році ця категорія вступників не проходила.

Умови прийому до НФаУ і терміни навчання даної категорії вступників у 2016 році ми будемо знати після затвердження Правил прийому в грудні поточного року.

Пропоную Вам звернутися до консультаційного центру приймальної комісії за телефонами (057) 341-51-61, 706-30-68 або надіслати листа на електронну адресу приймальної комісії – abitur@nuph.edu.ua у грудні поточного року.

Для отримання оперативної інформації про умови вступу до НФаУ пропонуємо Вам зареєструватися на сайті університету – www.nuph.edu.ua у розділі «Абітурієнт» – «Анкета абітурієнта».