This version of the page http://www.morepiva.com/news.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-14. The original page over time could change.
Новини клубного життя – архів новин, афіші, шпалери, пивні курьйози, рекорди, поради до пива
  НАРОДНИЙ КЛУБ  
  НОВИНИ КЛУБУ  
  МЕНЮ  
  ФОТОГАЛЕРЕЯ  
  РОЗВАГИ  
  ПРО ПИВО  
  МУЗИКА  
  ВІДЕО  
  ЗНАЙОМСТВА  
  ФОРУМ  
07.04.2017
    Вечірка «ГОП-ЦА-ЦА». Кантрі Фото
Ну от і відгудів останній відбірковий тур нашої сезонної вечірки «Гоп-Ца-Ца». На цей раз ми розбирали стиль кантрі. А ще ржали, як коні, вигравали подарунки від партнерів і чудово провели час у «Кораблику». Славко вже після програми влаштував експеримент і забацав флешмоб, який теж зайшов «на ура»! Дякуємо усім за активності, вітаємо переможців і чекаємо лідерів попередніх випусків на нашому грандіозному фіналі, що відбудеться в травні. Нагадаємо, що головним подарунком у нас буде мандрівка до Відня! Тож буде за що позмагатись ;)
А поки пропонуємо вашій увазі фотозвіт з події від Дмитра Кухарука.
Не забувайте відмічати на фото ваших друзів ;)
26.03.2017
    Гурт «CARLOS BANDOS» (Луцьк). Фото
Обережно! Надмірно душевний та теплий концерт! І такі ж самі фотки з презентації нового луцького гурту «Carlos Bandos». Дякуємо за чудовий репертуар і класне виконання мучачосам та Руслані – все було зі смаком і атмосферно. Класно, що на подію завітало багато творчих особистостей і друзів, яким окремо дякуємо за те, що не схалтурили та завітали. Стежте за нашими анонсами і надалі та не пропускайте наступні події у Кораблику.
А поки пропонуємо вашій увазі фотозвіт від Дмитра Кухарука.
Приємного перегляду ;)
19.03.2017
    Гурт «КІМНАТА ГРЕТХЕН» (Дніпро). Відео
Чудові хлопці, прикольний концерт і класне відео з події від Назара Дубини. За що усім і дякуємо. А вам, дорогі друзі, пропонуємо виділити 5хв свого часу аби переглянути сюжет.
Дякуємо за репости та лайки ;)
https://www.youtube.com/watch?v=_gb9K2YfnMw
18.03.2017
    Гурт «КІМНАТА ГРЕТХЕН» (Дніпро). Фото
І знову приємне відкриття у Кораблику – хлопці з гурту «Кімната Гретхен» завели зал з першої пісні, змусивши відвідувачів плескати, підтанцьовувати та навіть посміхатись! :) Дніпровські чуваки привезли до Луцька прем’єру своєї нової концертної програми, загравши у більш денсовому форматі та ще й дуетом. Надзвичайно приємно було чути україномовні тексти у піснях «кімнатних» хлопців зі сходу України. За що окреме дякую ;)
Зовсім скоро ми поділимось відеозвітом з події, а поки ж переглядайте фоточки від Дмитра Кухарука
17.03.2017
    вечірка «ГОП-ЦА-ЦА». Диско. Фото
Передостанній відбірковий етап танцювально-розважальної вечірки під назвою «Гоп-Ца-Ца» днями відгримів у Кораблику. На цей раз ми розучували та змагались у стилі Диско. А ще окрім того ржали, як коні, та, загалом, культурно проводили час. «Ранений» маестро Олександр Кашевський цього разу проводив майстер-клас із своєю дружиною Оленою, а Славко Мазурок встиг привітати ще усіх із Днем Святого Патріка. Вітаємо переможців відбіркового туру та запрошуємо на фінал у травні, де будемо змагатись за мандрівку до Відня! Наступна і остання можливість потрапити до кінцевого етапу буде 7 квітня і танцюватимемо ми Кантрі.
А поки ж до вашої уваги фотозвіт з події ;)
12.03.2017
    Гурт «STALEVI GRANI» (Київ). Відео
Ну і нарешті, друзі, можемо поділитись із вами відеосюжетом з концерту гурту «Stalevi Grani», що не так давно завітав до Кораблика. Крутий концерт та гарна відеоробота від Назара Дубини заслуговують на ваші лайки та репости ;)
Дякуємо!
Приємного перегляду :)
https://www.youtube.com/watch?v=q8pwKm-F9LU
11.03.2017
    гурт «STALEVI GRANI» (Київ)
Ох і вразили нас хлопці з київської ватаги “Stalevi Grani”! Чудовий колектив, який замішав купу класних сучасних хітів із електронікою та струнними інструментами. Гарний експеримент, який, здається, має хороший результат! Банда, якій всього лише лічені місяці, фактично порвала зал Кораблика вщент, за що і дякуємо хлопцям. Ну і зичимо успіхів та чекаємо на нові зустрічі.
Наразі пропонуємо вашій увазі фотозвіт, а зовсім скоро не пропустіть відео з події.
<< назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10   вперед >>
22.04.2017
Beer Mix: дискотівка на будь-який смак!
У цей вечір на вас чекає чергова мішанка пива з музикою. І де, як не в Кораблику, її робити?! Абсолютно різноплановий музон- різних стилів та різних років, яку будемо адаптовувати під ваші смаки та вподобання безпосередньо у залі. Класичні обмеження - традиційний корабельний формат: ніякого шансону, техно та москальської музики. Хороша нагода відірватись хорошою компанією в хорошому місці. За пультом - Тіма
21.04.2017
вечірка «BALKAN BEAT!? PLEASE! REPEAT!» Танцульки та розваги від Славка Мазурка
Час від часу в Кораблику бували танцульки в балканському дусі. Але такої вечірки ще точно ніколи не було! Славко Мазурок вирішив забацати "балканське мерво" як на танцмайданчику, так і на лавках по всьому залу! Тематичні розваги, мегапозитивна та весела музичка, ріки пива та вина - ось невеличкий перелік того, що очікує вас, друзі, 21 квітня в Пивному клубі "Оболонь". Радимо взяти з собою кілька позитивно-налаштованих друзів і рушники - буде точно спекотно!
17.04.2017
Файний Великдень. Танцульки
Завершується Піст і є нагода нарешті трішки відірватись! :) Спеціально до Великодніх свят, з якими, до речі, щиро Вас вітаємо, ми вирішили зробити великодні танцульки! Багато української музики та світових хітів, жвавий настрій, кілька кухлів пива та ще один хороший вечір у вашому житті ;о) Вітаються вишиванки 8)) ВХІД ВІЛЬНИЙ!!!
09.04.2017
Ритмотека
Запрошуємо на "Ритмотеку" - танці з назвою, що ми запозичили із однієї з пісень гурту "Тартак". Нам здається, що це слово Сашко Положинський вдало підібрав, як альтернативу слову "дискотека". Адже цього вечора ми ставитимемо не лише диско, а й купу хітів у інших стилях - рок, поп, фанк, хіп-хоп, латина, реггі, рок-н-рол та ін. У неділю ми відправлятимемо до наших динаміків як призабуті золоті хіти, так і зовсім свіженькі пісні, які безумовно заслуговують на увагу корабельної публіки! Хороший набір для святкувань днів народжень та інших подій, або просто для гарного відпочинку в гарячій компанії! За пультом - Річік. Вхід вільний
08.04.2017
Танці на палубі Кораблика: від 60-х і до сьогодні
"Кораблик" завжди притягує до себе хороших людей хорошими традиціями та не менш чудовою музикою. Цієї суботи ми не будемо обмежуватись в стилях і часі (окрім традиційного формату), а відправлятимемо до наших динаміків і ваших вух купу хітів від 60х років і до сьогодні. Як завжди, окрему увагу приділятимемо українській музиці! Гарна нагода відпочити після робочого (навчального?) тижня у чудовій компанії та в душевному закладі ;) За пультом - Тіма
07.04.2017
вечірка «ГОП-ЦА-ЦА». Сезонний танцювально-розважальний проект Кораблика. Тема: Кантрі. Тренер: О. Кашевський. Ведучий: С. Мазурок
Ось уже восьмий місяць в Кораблику відбуваються танцювальні майстер-класи у вигляді розважально-кумедних вечірок. Ми вирішили знову повернути давню фішку і надати їй нове життя із професіоналами своєї справи - мегатанцюристом Волині Олександром Кашевським і крутим ведучим Славком Мазурком. Щомісяця у "Гоп-Ца-Ца" ми розбираємо новий стиль танцю та даруємо чудові призи від партнерів Кораблика. А в травні ми проведемо фінал забави, де крутезними подарунками будуть мандрівки до Відня для переможців цілого сезону! У квітні ми обрали темою вечора кантрі - чудового стилю, який надзвичайно популярний в Сполучених Штатах, проте має коріння народної музики британських переселенців. Запрошуємо гарно провести вечір п'ятниці - з користю та позитивом :) + по завершенню програми танці від Тіми
Переглянути попередні
архів афіш пивного клубу "ОБОЛОНЬ"
22.04.2017
Beer Mix: дискотівка на будь-який смак!
21.04.2017
вечірка «BALKAN BEAT!? PLEASE! REPEAT!» Танцульки та розваги від Славка Мазурка
17.04.2017
Файний Великдень. Танцульки
09.04.2017
Ритмотека
08.04.2017
Танці на палубі Кораблика: від 60-х і до сьогодні
07.04.2017
вечірка «ГОП-ЦА-ЦА». Сезонний танцювально-розважальний проект Кораблика. Тема: Кантрі. Тренер: О. Кашевський. Ведучий: С. Мазурок
02.04.2017
С. Горбик + С. Родін (Тернопіль, Луцьк). Indie pop. Акустика
01.04.2017
Дупотряска. Танці
31.03.2017
ДискоЛихоманка 70-80-90-х
26.03.2017
гурт «CARLOS BANDOS» (Луцьк). Джаз. Кавер-програма. Презентація гурту!
25.03.2017
ROCK vs. POP. Батл-танцульки від Славка Мазурка та Тіми
24.03.2017
Beer Mix: дискотівка на будь-який смак!
19.03.2017
РадіоХіти. Танці
18.03.2017
гурт «КІМНАТА ГРЕТХЕН» (Дніпро). Indie rock, pop, electro
17.03.2017
вечірка «ГОП-ЦА-ЦА». Сезонний танцювально-розважальний проект Кораблика. Тема: Диско. Тренер: О. Кашевський. Ведучий: С. Мазурок
12.03.2017
Ритмотека
11.03.2017
гурт «STALEVI GRANI» (Київ). Instrumental Electro Cover
10.03.2017
Нарешті п'ятниця! Відривна дискотівка
08.03.2017
ДЛЯ ВАС, КРАСУНЬКИ! Ю. Іванова та О. Лазарєв (Луцьк). Акустика. Кавери
05.03.2017
Лише вершки: 1990-2017. Танці

Архів афіш
<< назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10   вперед >>
ПОРАДИ ДО ПИВА
Если Вы хотите оценить качество пива по запаху, то должны определить, насколько гармонично сочетание всех запахов, которые Вы вдыхаете и выдыхаете, понюхав пиво и попробовав его на вкус. При характеристике запахов используют следующие понятия: хмелевой, чистый, свежий, слабый хмелевой, дрожжевой, цветочный, испорченного пива (кислый, тухлый).
ПИВНІ КУРЙОЗИ
Введение в корм крупного рогатого скота отходов пивного производства ведет к улучшению вкуса мяса. Чтобы получить прекрасную по вкусовым качествам говядину, так называемую "мраморную", японцы из городка Мацудзаки поят коров пивом. А наш сайт был успешно похакан.
ПИВНІ РЕКОРДИ
Жители австрийской деревушки Форхендорф попали в книгу рекордов Гиннесса, поставив 56 пивных ящиков друг на друга. Эта башня выстояла 15 секунд.
КНИГА ВІДГУКІВ ТА ПРОПОЗИЦІЙ
НАВІГАЦІЙНИЙ КОМПАС
Розробка, дизайн, супровід:
Українські інтернет технології
Посмакувати стравами та випити келих пива у місті Луцьку можна за адресою: вул. Коперника, 8-а
Контактна скринька: obolon@morepiva.com
Контактні телефони:
+3 8 (0332) 723353, +3 8 (050) 2154156

Украинская Баннерная Сеть