This version of the page http://iec-expo.com.ua/uk/vsesvit-2018.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-14. The original page over time could change.
Виставка «ВСЕСВІТ КРАСИ ТА ЗДОРОВ'Я - 2018» Київ

Україна, 02002, Київ, Броварський проспект, 15
тел./факс: +38(044) 201-11-61

  • Про виставку
    • Тематика виставки
    • Умови участі
    • Підсумки 2017

XVIII Міжнародна спеціалізована виставка
ВСЕСВІТ КРАСИ ТА ЗДОРОВ`Я - 2018

20 - 22 квітня 2018

Організатор: ТОВ "Міжнародний виставковий центр"

На виставці буде представлений широкий спектр товарів і послуг для здоров'я та краси - двох найцінніших дарів природи. В рамках виставки традиційно пройдуть стендові презентації з перукарського мистецтва, секретам правильного використання декоративної косметики, практичні уроки з техніки макіяжу, консультації по догляду за шкірою.

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі XVIII Міжнародної спеціалізованої виставки "Всесвіт краси та здоров'я – 2018", представити свою продукцію, показати творчий потенціал Вашої компанії широкій аудиторії відвідувачів. До участі запрошуються виробники та дистриб'ютори косметики, парфумерії, товарів та послуг для здорового способу життя та краси, перукарі.

З метою підвищення ефективності участі у виставці, максимального використання часу та коштів експонентів, зручності відвідувачів, виставка "Всесвіт краси та здоров'я" буде проходити не тільки в будні, а й у вихідні дні.


(Декоративна косметика, парфумерія, перукарське мистецтво, засоби по догляду за обличчям, тілом, волоссям, манікюр і педикюр, SPA косметика, продукція для здорового способу життя).

Місце проведення:
Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро "Лівобережна"

Контакти:
тел.: (044) 201-1159, 206-8782
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ми в соціальних мережах:  

Технічний партнер:

Партнер: