This version of the page http://iec-expo.com.ua/uk/vsesvit-2016.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-14. The original page over time could change.
Міжнародна спеціалізована виставка «ВСЕСВІТ КРАСИ ТА ЗДОРОВ'Я - 2016» Київ

Україна, 02002, Київ, Броварський проспект, 15
тел./факс: +38(044) 201-11-61

  • Звіт
    • Тематика виставки
    • Перелік учасників
    • Фотозвіт
    • Підсумки 2015

ЗВІТ
ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
XVI МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
ВСЕСВІТ КРАСИ ТА ЗДОРОВ'Я – 2016

14-17 квітня 2016 року на території Міжнародного виставкового центру (Київ, Броварський проспект, 15) відбулася XVІ Міжнародна спеціалізована виставка «Всесвіт краси та здоров’я».
Організатор:
ТОВ «Міжнародний виставковий центр»

«Витонченість і краса не можуть бути відокремлені від здоров'я»
Цицерон, давньоримський політичний діяч, оратор і філософ

Протягом багатьох років виставка «Всесвіт краси та здоров'я» - це місце зустрічі професіоналів б'юті-індустрії і безпосередньо кінцевих споживачів, «живе» спілкування, можливість відкрито продемонструвати якісні особливості товарів і послуг широкій аудиторії відвідувачів. Зберегти добрі стосунки з уже постійними клієнтами, так само важливо, як і залучити нових.

Виробники, постачальники, майстри салонів краси представили косметику, парфумерію, продукцію для нігтьового сервісу, товари для здорового способу життя, сучасні методики естетичної косметології, аксесуари та прикраси для завершення образу і багато інших цікавих та корисних речей, призначених піклуватися про здоров'я і красу.

В нинішньому році на експозиціях демонструвалися як вже відомі на вітчизняному ринку торговельні марки, так і нова продукція з Австрії, Болгарії, Великобританії, Ізраїлю, Індії, Італії, Кореї, Німеччини, США, України, Швейцарії, Японії.

Серед новинок виставки і цікавих презентацій цього року: новий напрямок в парфумерії на ринку України - концентровані парфуми від компанії «Lineirr», революційні засоби для омолодження клітин ТМ See See, Biopeptix від ізраїльських розробників, Jeunesse Global (США), перше в світі пряме клітинне харчування - біологічно активні добавки для різних систем організму Agel, зубні пасти від японського виробника SUNSTAR.

Зрозуміло, що в сучасних умовах підвищеної уваги до екологічності та безпеки будь-якої продукції, популярністю у відвідувачів користувався розділ виставки «Екологічно чисті товари для дому та сім'ї». Так, на виставці були представлені корейські душові насадки AROMA SENSE, особливістю яких є нейтралізація хлору у водопровідній воді, збагачення води вітаміном С, економія води; високоефективні інноваційні дезінфекційні та екологічно чисті миючі засоби «Ipax Cleanogel, Inc» (США), натуральне парфумоване мило ТМ «Marigold natural» від національного виробника, природні концентрати для приготування натуральних напоїв з оздоровчими властивостями і багато іншого.

Дебютанти виставки «Всесвіт краси та здоров'я 2016» представили широкий асортимент найрізноманітніших косметичних засобів. На стенді «Здраво Б’юті» - офіційного дистриб'ютора швейцарської компанії Labo Cosprophar Suisse, інноваційні косметичні продукти якої представлені в 32 країнах світу, тепер уже і українські відвідувачі могли ознайомитися з новітніми розробками в сфері догляду за шкірою та волоссям. Представники компанії «LETABEAUTY» із задоволенням пропонували увазі східну парфумерію, яка привертала увагу не тільки завдяки чуттєвості та незвичайності ароматів, але й розкішшю дизайну флаконів. Представники американської компанії doTERRA, яка є виробником 100% натуральних і чистих ефірних масел, знайомили з їх благотворним впливом, чистими та гармонійними ароматами і методами застосування.

Допомогти зберегти чарівність в будь-якому віці, підкреслити привабливість, підтримати здоров'я і зміцнити організм, познайомити з ефективністю органічних товарів - саме такі цілі стояли перед професіоналами, які представляли на експозиції різноманітні продукти косметичних ліній і оздоровчу продукцію: БІОФАРМА, BON JOUR ÇA VA (Швейцарія), TianDe (Китай), VISION (США), LAMBRE (Франція), АВЕНІР КОСМЕТИКС, Мінералс СПА, АЙПАКС УКРАЇНА, ECOVISTA і багато інших.

Детальніше про учасників виставки

Якщо Ви виробник або постачальник косметичних засобів,
працюєте в сфері індустрії краси та дбаєте про наше здоров'я,
виставка «Всесвіт краси та здоров'я» саме для Вас!

Чекаємо Вас на виставці 22 - 25 березня 2017 року.