This version of the page http://donntu.edu.ua/?p=9447 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-14. The original page over time could change.
Подарунок кафедрі «Автоматики і телекомунікацій» від «Діпнет Україна» | ДонНТУ
  • Архів новин
  • Приймальна комісія
  • Студенту
  • Працівникам
  • Центр кар‘єри і маркетингу
  • Документи про освіту

Подарунок кафедрі «Автоматики і телекомунікацій» від «Діпнет Україна»  (7-8-2016)

Студенти кафедри АТ вивчатимуть принцип роботи ВОЛЗ на прикладі волоконно-оптичних кабелів ТМ FiFix і розподільчих панелей ТМ SteelNet.

Підтримка держави і міжнародна допомога є дуже важливою для ДонНТУ, але хотілось щоб активну роль у новітній історії університету відігравали і провідні бізнес-структури. Серед перших, хто відкликнувся та надав безоплатну допомогу, стала компанія «Діпнет Україна». Цільова допомога у вигляді демонстраційного стенду та зразків волоконно-оптичних кабелів ТМ FiFix і оптичних розподільчих панелей SteelNet була надана кафедрі автоматики і телекомунікацій факультету КІТАЕР. Слід зауважити, що компанія «Діпнет Україна» є одним з лідерів виробництва оптичних кабелів та компонентів для розбудови FTTx-мереж. Окрім цього компанія – офіційний представник найбільших українських підприємств з виготовлення кабельно-провідникової продукції, ПАТ «Одескабель» і ПАТ «Південкабель», і виробник власної продукції під торговою маркою SteelNet, є реселлером і сертифікованим інсталятором таких постачальників телекомунікаційного обладнання, як D-Link, Planet, KRONE, Reichle & De-Massari, Tyco Electronics Raychem, Cisco і Asus. Окрім стенду та зразків кабельної продукції, студенти кафедри мають доступ до каталогів та технічних характеристик елементів мереж, і можуть слідкувати за процесом тестування продукції  (активних та пасивних компонентів мереж) на сторінці компанії у Facebook.

Розуміючи велику соціальну відповідальність компанії «Діпнет Україна», колектив кафедри автоматики і телекомунікацій Донецького національного технічного університету висловлює щиру подяку співробітникам та керівникам компанії і сподівається на подальше плідне співробітництво.

Повернутися