This version of the page http://donntu.edu.ua/?p=5303 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-14. The original page over time could change.
Милим жінкам присвячується | ДонНТУ
  • Архів новин
  • Приймальна комісія
  • Студенту
  • Працівникам
  • Центр кар‘єри і маркетингу
  • Документи про освіту

Милим жінкам присвячується  (4-3-2016)

Третього березня у стінах Донецького національного технічного університету пройшов захід з нагоди чудового свята – Міжнародного жіночого дня. Святковий концерт, підготовлений силами студентського самоврядування вишу, без перебільшення, став дійсно прекрасним подарунком для всієї жіночої половини, залишивши по собі масу приємних вражень і емоцій.

Цього дня привітання та поздоровлення линули зі сцени рікою. Зі щирими словами вітань звернувся в.о. ректора ДонНТУ Я.О. Ляшок, а студенти підготували насичену концертну програму.

Розпочав захід новостворений дует Анастасії Гвоздь і Владислава Оленича, які подарували присутнім запальну пісню. Після цього естафету перейняли вишівські команди КВК «220 вольт» і «Пельмені», чиї виступи покращили й без того гарний настрій аудиторії.

Несподіваним приємним подарунком для багатьох став театралізований танцювальний номер від студентів факультету МЕХТ, колоритні образи яких викликали посмішки на обличчях і надовго запам’ятаються присутнім.

Не можна не згадати чудовий сюрприз від талановитого студента й активіста Семена Лойка, який продекламував свій вірш, присвячений жінкам в цілому та, зокрема, тим, на чиї плечі покладено управління вишем. Під бурні оплески на сцену запросили проректора ДонНТУ з науково-педагогічної роботи В.Я. Воропаєву, директора бібліотеки Г.О. Петрову, заступника ректора з адміністративно-господарської частини Н.Л. Балалаєву, головного бухгалтера С.Я. Міщенко, начальника відділу кадрів В.О. Черненко та декана факультету КІТАЕР В.П. Тарасюк, які були нагороджені почесними грамотами за свою самовіддану роботу.

Прекрасними ліричними пісенними виступами порадували гостей Катерина Мась, Владислав Лохман і Олеся Воротилко, у якої, до речі, того дня був дебют на сцені. Танок у стилі хіп-хоп від Сергія Нагорного вніс динамічну родзинку до концертної програми та цілком органічно вписався до неї. Загалом, протягом всього заходу панувала атмосфера свята та чарівності. Учасники дуже старалися вгодити винуватцям свята, і це відчувалося.

Завершився захід запальним виступом енергійних хлопців з гірничого факультету та роздачею присутнім жінкам кольорових повітряних кульок.

Урочистий і запальний, святковий концерт став яскравим свідченням шаленої творчої енергії студентської молоді Донецького національного технічного університету та її численних талантів, що, звичайно, не може не тішити.

Повернутися