This version of the page http://www.credo-ua.org/?p=7865 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-14. The original page over time could change.
Реколекції РЧС у Новограді-Волинському | CREDO
 

  Будьте в курсі усіх новин, встановивши додаток CREDO для Chrome. За допомогою цього додатка Ви не пропустите жодної події.

 

Реколекції РЧС у Новограді-Волинському

Павло Коваль

Понад 30 молодих людей з різних міст України взяли участь в реколекціях Руху чистих сердець, що відбулись 30 жовтня – 1 листопада у Новограді-Волинському.

Не всі бажаючі змогли приїхати через те, що деякі міста України були закриті на карантин.

Зустріч розпочалась Месою, на якій ми прославляли Бога за те, що нам дав можливість приїхати. Перший день закінчився вечерею та вечором знайомств.

У суботу ми слухали конференцію про поняття почуття, пам’яті, уяви, розуму, волі, мудрості, любові, де розглядали межу духовного та тілесного, його розпізнання. Навчалися , як дякувати Богові завжди, навіть, коли ми отримуємо двійку в школі чи в університеті, бо тоді нам це допомагає не звеличувати себе, що ми є найкращими, а бути в смиренні! Бо, коли людина гордиться, то лукавий з легкістю може зайти в серце до неї. А після читання Біблії було ділення між собою розуміння кожного уривку з Біблію, що Бог хотів сьогодні нам сказати.

Друга частина конференції, яку провів о. Олег Сартаков, розпочалася розглядом питання: «Засоби досягнення чистоти серця». Молитва – без чого не можливе життя християнина, тому ми після конференції пішли молитися Розарій. Вечеря, після якої «ветерани» Павло та Яна, що були майже від самого початку заснування Руху в Україні, представили молодим людям Рух чистих сердець, після якої загорілася дискусія про поцілунки.

У неділю, 1 листопада, Служба Божа відбулась на кладовищі. Під час проповіді о. Олег Сартаков зазначив, що Ісус Христос віддав своє життя за Свою любов до нас, а ми в відповідь боїмося перехреститись перед прийняттям їжі.

Дякуємо о. Стефану Маєвському та о. Олегу Сартакову, які проводили ці реколекції. Особлива подяка с. Ренаті, що віддала стільки часу і зусиль, аби нас зібрати та підготувати цікаві реколекції.

CREDO
При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів гіперпосилання на CREDO обов'язкове.

Tweet


Будь ласка, проголосуйте за цю статтю:
Середня оцінка: 4,44, Проголосувало: 16
Loading...
Позначки:РЧС

Підтримайте CREDO
Виберіть суму
  грн/місяць
CREDO — сайт і часопис для читачів, які хочуть жити свідомою вірою. Якщо Вам подобається те, що ми робимо, долучайтеся до збору коштів для праці редакції. Ми цінуємо кожен внесок!

Слідкуйте за оновленнями CREDO в улюбленій соцмережі!
Ми є в Фейсбуці, ВК та Твіттері.
Підпишіться на розсилку
А тут можна замовити наші футболки

Читайте також

  • Колишня модель — засновниця італійського Руху Чистих Сердець
  • Молитовно-танцювальний вечір до дня св.Валентина
  • Бог сказав: «Я тебе люблю…»
  • «Справжня любов чекає» на вас
  • «Рух чистих сердець» запрошує на бал
  • «Рух чистих сердець» проведе круглий стіл
  • У Донецьку відбувся валентинковий форум РЧС
  • Члени РЧС на Новий рік організували Форум молоді
  • Новий рік з Рухом Чистих Сердець
  • Рух Чистих Сердець допоможе жити за мораллю

Думки, висловлені користувачами сайту в коментарях, не відображають позицію редакції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити редакцію.

© Copyright © 2009-2017 католицький суспільно-релігійний часопис «CREDO». Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв credo-ua.org дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.credo-ua.org. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. Редакція може не поділяти думку авторів. Редакція залишає за собою право редагувати надані матеріали.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Формат:

Наші розділи

Загальне