This version of the page http://zt-rada.gov.ua/pages/p11020 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-13. The original page over time could change.
Житомирська міська рада | Міська рада | Звіт про депутатську діяльність | ЗВІТ ДЕПУТАТА ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 7 скликання Антона Раковича

Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
Статистика
зараз на сайті: 20
переглядів: 100
візитів сьогодні: 158
візитів всього: 41501
Прогноз погоди
Погода
Погода у Житомирі

волог.:

тиск:

вітер:

Сайти міських рад
  • Вінниця
  • Дніпропетровськ
  • Донецьк
  • Житомир
  • Івано-Франківськ
  • Київ
  • Запоріжжя
  • Кіровоград
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Львів
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Сімферополь
  • Суми
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернігів
ЗВІТ ДЕПУТАТА ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 7 скликання Антона Раковича
Наймолодший депутат Житомирської міської ради 7 скликання
Виборчий округ №23
  • Участь у 16-ти з 19-ти пленарних засідань ради
  Активна участь у роботі комісій ради та депутатських груп:
- постійна комісія із соціально-гуманітарних питань  (35 з  43-х засідань);
-  тимчасова комісія з перейменування вулиць;
- комісія у справах використання нежитлових приміщень комунальної власності;
- робоча група по реконструкції та будівництву дитячих і спортивних майданчиків.
Секретар фракції  «Політичної партії «Об’єднання «Самопоміч»
Кількість звернень, що надійшли від мешканців за звітний період – 15
Кількість запитів, що були скеровані до органів виконавчої влади та їх підрозділів –  62
Кількість зустрічей, проведених на окрузі та в прилеглих мікрорайонах – 12
 
Дорогі житомиряни!
За період, відколи ви обрали мене своїм депутатом, я представляю в Житомирській міській раді інтереси територіальної громади, виборців нашого 23-го округу, сумлінно виконую ваші доручення, покладені на мене обов’язки, веду активну діяльність щодо здійснення місцевого самоврядування.
 
Серед головних своїх завдань як депутата бачу регулярну участь у пленарних засіданнях, активну роботу в комісіях та депутатських групах. Тому не лише займаюсь питаннями нашої комісії, а й постійно моніторю роботу інших комісій, тримаю на особистому контролі важливі для громади рішення міської ради.
 
Протягом звітного періоду я спільно з колегами-депутатами підтримав актуальні питання, що є важливими для життєдіяльності міста. Як наймолодший депутат у Житомирській міській раді, велике значення надаю молодіжним та студентським проектам, підтримував новаторські ідеї, неординарні та суспільнокорисні ініціативи молоді Житомира. Без сумніву, молоді люди є будівничими нового, розвиненого, успішного Житомира як важливої ланки в побудові багатої країни зі щасливими людьми.
 
Досягненнями задля добробуту жителів міста вважаю створення (юридичне) індустріального парку, що в найближчі 2 роки дасть містянам нові робочі місця з гідним рівнем заробітної плати, а паралельно забезпечить ріст рівня економічного розвитку та привабливості нашого міста. Вважаю дійсно своєчасним та правильним рішення, щодо створення футбольного клубу МФК «Житомир» та відновлення професійного футболу в місті та області. Також у 2016 році було розпочато реконструкцію вулиці Михайлівської, профінансовано заміну застарілого зовнішнього освітлення на більш потужне та енергоефективне для 77 вулиць та провулків, виділено кошти на заміну старих світлофорів, встановлено більш ніж 20 сучасних зупинок, продовжено реконструкцію та утеплення дитячих садочків та шкіл, встановлено 40 велопарковок біля соціальних об’єктів. Реалізується програма створення міської мережі відеонагляду для підвищення рівня безпеки житомирян. Розпочато відкрите та прозоре проведення тендерів та закупівель (використання програми  Prozorro). Також за моєї підтримки в міському бюджеті передбачені кошти для проведення аудитів у комунальних підприємствах нашого міста. Розроблена архітектурна концепція міста, що дасть змогу зробити естетичним та охайним зовнішній вигляд центральних вулиць Житомира. Все вище перераховане є лише частиною того, що реалізується в нашому місті.
За моєї особистої ініціативи, за рахунок коштів, які були передбачені на капітальні видатки, було проведено капітальний ремонт розподільних електрощитових та заміна силової проводки у будинках по вулиці Крошенській, 32, 44 та 48.
 
Проведено капітальний ремонт ліфтів у будинках по вулиці Крошенській, 4а, 39 (2 та 3 під’їзди), 47 (1 під’їзд), вулиці Парниковій, 17 (3 під’їзд), вулиці Покровській, 121 (2 під’їзд), 139 (2 під’їзд), 145 (1 та 2 під’їзд), 159 (2 під’їзд).
 
Встановлено 3 дитячо-спортивних майданчики у подвір’ях будинків по вулиці Крошенській, 32/46, 30, 4, 4а.
 
Після мого звернення було заасфальтовано прохід між будинками по вулиці Крошенській, 6 та 8.
 
Відкрито щойно відреставровану філію дитячої поліклініки за адресою: вулиця Тараса Бульби-Боровця, 6 (колишня Маршала Рибалка, 6). У цьому році було закінчено ремонт та заасфальтовано під’їзд для візків.
 
Закінчено ремонт та частково закуплено нове обладнання для стоматологічної поліклініки  №2 за адресою: вулиця Покровська, 159.
Встановлено 3 нових опори по вулиці Довженка для можливості подальшої заміни освітлення.
 
Проведено комплексну заміну вуличних світильників на сучасні енергоефективні ліхтарі по вулиці Довженка.
 
За мого сприяння у ЗОШ №16 проведено ремонт покрівлі, ремонт всіх санвузлів та їх приміщень, а також відремонтовано приміщення (фойє) центрального входу в школу.
У ЗОШ №28 проведено ремонт аварійних приміщень, ремонт фасаду, капітальний ремонт двох спортивних залів та актового залу, ремонт їдальні, а також замінені вікна та дверні блоки на металопластикові. 
 
Нарешті в цьому році мною було “просунуто” питання асфальтування, а саме капітального відновлення покриття дороги по вулиці Крошенській (на відрізку від вул. Т.Бульби-Боровця до вул. Парникової). Наразі роботи вже виконані.
Спільними зусиллями небайдужих депутатів та міського голови було продовжено будівництво сучасного дитячого садочка №58 за адресою: вулиця Крошенська, 12а. Ведення в експлуатацію планується на 2017 рік.
 
За рахунок депутатських коштів, передбачених для забезпечення потреб виборчого округу, мною було спрямовано:
5000 грн. – придбання сантехнічного обладнання для НВК №38.
5000 грн. – придбання стільців та столів для Ліцею №25.
14000 грн. – придбання акустичної системи та мікрофонів для ЗОШ №16.
5000 грн. – придбання пилососа та стільців для ДНЗ №26.
7000 грн. – придбання світильників у клас програмування ЗОШ №28.
15000 грн. – придбання оргтехніки для КП  “Зеленбуд”.
23000 грн. – надання матеріальної допомоги для осіб, які звернулися.
На мою вимогу та після декількох письмових звернень до міського голови, мікрорайон Крошня було внесено в титул капітального ремонту покриття доріг та прибудинкових територій.  Але, на жаль, до сьогодні цей проект не профінансований, хоча гроші на це були закладені (1,5  млн. грн.).
 
Додатково мною направлені звернення та пропозиції на 2017 рік:
- Розробка проектної документації для капітального ремонту асфальтобетонного покриття вулиці Крошенської, разом з прибудинковими територіями.
- Виготовлення проекту реконструкції  спортивно-ігрового майданчика між будинками за адресами: вулиця Крошенська, 38, 39, 40, 43.
- Виготовлення проекту по заміні існуючого освітлення всієї вулиці Крошенської, Парникової та Т.Бульби-Боровця на сучасне світлодіодне освітлення (LED).
-  Виготовлення проектної документації для капітального ремонту харчоблоку та їдальні  ЗОШ №16.
- Виготовлення проекту реконструкції огорожі ДНЗ №26.
 
Основними напрямками для якісної розбудови нашого міста у 2017 році вважаю:
- контроль використання бюджетних коштів!
- комплексне утеплення шкіл та садочків
- відновлення та удосконалення парків (Гідропарк та парк Гагаріна (Шодуарівський)
- початок будівництва сміттєпереробного заводу
- створення амбулаторій сімейного лікаря в мікрорайонах нашого міста
- модернізація КП  “Водоканал” для запобігання подальшого збільшення тарифу
- повноцінне введення електронного квитка в комунальний електротранспорт та модернізація рухомого складу ТТУ
- оновлення тепломереж та будівництво ТЕЦ
- асфальтування  вулиць та провулків
- підтримка створення ОСББ
- модернізація та відновлення рухомого складу ТТУ
- заміна зовнішнього освітлення на більш яскраве та енергоефективне
 
Є багато питань, які все ще дошкуляють житомирянам і вирішення яких є моєю подальшою метою. Все ще неможливо визнати задовільною роботу деяких комунальних служб та окремих чиновників. Досить часто відбувається профанація звернень депутатів. Все це не  пришвидшує розвиток нашого чудового та мальовничого міста. Вважаю своїм завданням і обов’язком відстоювати права житомирян та домагатися ефективної роботи виконавчих органів влади.
Вдячний за довіру,
Ракович Антон
 
 

Структура власності КП "ІВЦ Житомирської міської ради"

Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове