This version of the page http://visnik-press.com.ua/?p=56186 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-13. The original page over time could change.
У Київській області правоохоронці встановлюють причину вибуху у квартирі (ФОТО) | Вісник Переяславщини | Вісник Переяславщини

У Київській області правоохоронці встановлюють причину вибуху у квартирі (ФОТО)

Працівники поліції спільно із фахівцями служби з надзвичайних ситуацій проводять слідчі дії по встановленню причин вибуху, який стався в одній із квартир в місті Біла Церква.

Сьогодні, 11 квітня, близько першої години ночі на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що в квартирі по вулиці Крижанівського міста Біла Церква стався вибух.

Виїздом на місце події групи реагування патрульної поліції встановлено, що в квартирі перебував 30-річний господар. Господар розповів правоохоронцям, що він майстер-ювелір і у ванній кімнаті виготовляв хімічну речовину для очистки ювелірних виробів. Коли він ввімкнув світло у кімнаті, раптово стався вибух, внаслідок чого чоловік отримав опіки другого степеню. Лікарі надали потерпілому медичну допомогу, після чого відпустили його додому.

На даний час на місці події працюють слідчо-оперативні групи Білоцерківського відділу поліції та служби з надзвичайних ситуацій. Правоохоронці встановлюють обставини, в результаті яких стався вибух у квартирі.

За даним фактом слідчим відділом Білоцерківської поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 267 (порушення правил поводження з вибуховими, легкозаймистими та їдкими речовинами або радіоактивними матеріалами) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Білоцерківський відділ поліції ГУНП в Київській області

207 total views, 2 views today

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Залишити відповідь

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ви повинні увійти для комментування.


Дизайн: Lifestar