This version of the page http://visnik-press.com.ua/?p=37276 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-13. The original page over time could change.
Яке телебачення ви дивитеся? | Вісник Переяславщини | Вісник Переяславщини

Яке телебачення ви дивитеся?

Близько двадцяти років тому у більшості осель, де був телевізор, транслювалося лише кілька українських каналів. І людям тоді цього вистачало: можна подивитись новини, якийсь серіал або концерт. Але з розвитком сучасних технологій на значно вищий рівень піднялося і телебачення. Тепер дехто встановлює собі супутникові тарілки-антени, хтось підключає кабельні телеканали, а інші надають перевагу цифровому телебаченню «Т2» (нещодавно з’явилося і стало досить популярним) або звичайному аналоговому. Яке саме обирають для себе жителі міста та району, поцікавилися журналісти «Вісника».

Валентина Марченко, 52 роки, с. Циблі:

– Раніше в нас була звичайна антена, але з нею телевізор не завжди гарно показував. То більше двох років тому ми поставили супутникову антену на одну тарілку. Для нас головне, щоб була якість зображення, та ще ж і каналів побільшало. Хоч іноді і супутник, буває, погано сигнал ловить, на «Інтері» часом звук зникає, але то нічого. В селі, знаєте, не вистачає дуже часу, щоб телевізор дивитися, тож загалом те, що маємо, нас влаштовує.

Олег Опришко, 32 роки, місто:

– Два роки тому, дізнавшись, що незабаром аналогове телебачення працювати не буде, придбав приставку до телевізора Т-2. Але швидко в ній розчарувався – виявилось, що в Переяславі вона погано працює, постійно викидає напис на екран «пошук сигналу». Цю приставку я віддав двоюрідному брату Іллі, який проживає в Броварському районі. Вона там працює добре, брат нею задоволений. У минулому році підключався до «укртелекомівського» Інтернету «ОГО!», і мені запропонували підключитися до їхньої мережі телебачення. За акцією придбав всього за 1 гривню приставку до телика, якістю «картинки» та кількістю каналів задоволений. Плата за Інтернет та телебачення мене влаштовує – 90 гривень.

Ганна Денишенко, 79 років, с. Вовчків:

– Через те, що погано бачу, телевізор вмикаю дуже рідко. Зазвичай дивлюся той канал, який з’являється на екрані, бо перемикати канали пультом не вмію. Тюнер «Т-2» мені купив і встановив внук Вадим, який приїжджає до мене із Києва. Він привіз мені і свій телевізор, бо собі купив новий.

Сергій Овчаренко, 55 років, місто:

– У нас вдома встановлена супутникова тарілка, яка приймає понад 1200 каналів. Але, чесно кажучи, нічого цікавого вони не транслюють. Я найчастіше дивлюся ТСН на «1+1», а також інколи «5 канал». Дружина полюбляє передачі «Нового каналу». Син взагалі телебачення не дивиться, все, що його цікавить, знаходить в Інтернеті. Є у нас і російські канали, та їх не переглядаємо принципово. Як бачите, не так нам ця тарілка й потрібна.

Лідія Зуб, 79 років, с. Сомкова Долина:

– Років 10 тому, по-моєму, до 75-ліття, сини подарували батькові, моєму чоловікові, телевізор «Самсунг». То тоді ж повісили «тарілку». Каналів там тьма, але нам багато не треба, аби «Інтер» та «1+1» були. Щоб серіали, новини подивитися. Ні, політичні ток-шоу не дивимося, достатньо, що в газетах та по радіо політики багато, і від неї тільки розстроюєшся. У селі «тарілки» не тільки у нас є – ставлять, бо тоді показує гарно.

Олександра Грицкевич, 20 років, місто:

– Знаю, що в нас звичайне аналогове телебачення. Але його майже не дивлюся. Мій 8-річний братик любить мультики, тому канал для дітей «Плюс плюс» у нас не перемикається. Якщо тільки мама не захоче переглянути якийсь із серіалів. Останнім часом я почала дивитися новини, бо мого тата забрали в зону АТО. Він зараз перебуває за кілька кілометрів від Щастя. Вмикаючи новини, я сподіваюся на те, що там все спокійно, і скоро війна закінчиться.

198 total views, 1 views today

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Залишити відповідь

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ви повинні увійти для комментування.


Дизайн: Lifestar