This version of the page http://www.terrafood.ua/news/?PAGEN_3=8 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-13. The original page over time could change.
Новини | TERRA FOOD
Перейти на сайт групи компаній
Контакти
Медіа

Новини

ТМ «Біла Лінія» - на телеканалах України
27 жовтня 2014
27 жовтня стартує друга у цьому році рекламна кампанія ТМ «Біла Лінія» на телеканалах України. Протягом усієї осені ще більше українців дізнаються про бездоганну якість продукції ТМ «Біла Лінія», а також про виключно натуральну сировину та сучасні технології, які ми використовуємо для її виробництва.
Дізнатися більше...
Свіжий смак літа у великій сімейній упаковці
14 жовтня 2014
Компанія «ТЕРРА ФУД», прагнучи відповідати очікуванням своїх споживачів та тішити їх кожного дня, розпочинає виробництво улюбленого йогурту ТМ «Біла лінія» «Малина-журавлина» у новій ПЕТ-упаковці об’ємом 900 грамів.
Дізнатися більше...
Молочні новинки від ТМ «Біла лінія» — ультрапастеризоване молоко в упаковці Tetra Fino
14 жовтня 2014
Зустрічайте на ринку України нове ультрапастеризоване молоко ТМ «Біла лінія» в сучасній упаковці Tetra Fino! Новинка представлена у трьох варіантах жирності – 2,5%, 1,5% та 0,5%. До речі, ТМ «Біла лінія» стала єдиним брендом на ринку України, якій запропонував споживачеві ультрапастеризоване молоко з найменшою жирністю в упаковці Tetra Fino. Тим, хто слідкує за своєю фігурою, буде легко його впізнати за блакитною хвилею на упаковці й позначкою 0,5%.
Дізнатися більше...
Тверді сири ТМ «Ферма» за ГОСТ/ДСТУ: чудовий смак та гарантована якість
22 вересня 2014
«ТЕРРА ФУД», один із провідних українських виробників сиру, нещодавно розпочав виробництво твердих сирів ТМ «Ферма» за ГОСТ/ДСТУ. Нові тверді сири «Ферма» створюються з високоякісного молока згідно з найвищим стандартом якості – ГОСТ/ДСТУ. Зокрема, «Російський» сир ТМ «Ферма» відтепер визріває 60 днів, як цього вимагає ГОСТ, на відміну від 30 днів за ТУ. Збільшення строку визрівання дозволяє відтворити улюблений смак сиру за ГОСТом та досягти відмінної якості. Відповідність вимогам стандартів та використання натурального молока вищого ґатунку є запорукою високої якості, притаманної усій продукції ТМ «Ферма».
Дізнатися більше...
Молочні суміші виробництва «ТЕРРА ФУД» – найкращі в Європі
16 вересня 2014
Молочні суміші для морозива та коктейлів, що виготовляються на Білоцерківському молочному комбінаті компанії «ТЕРРА ФУД» для мережі ресторанів швидкого харчування МакДональдз, визнані найкращими в Європі. Таких висновків дійшли експерти Європейського центру якості компанії МакДональдз за результатами дегустації, що відбулася 27-28 серпня 2014 року в м. Мюнхен (Німеччина). Під час дегустації експерти вивчили та оцінили на відповідність еталонним зразкам молочні суміші від 14 постачальників із різних країн Європи.
Дізнатися більше...
«ТЕРРА ФУД» підтримав благодійний матч за мир та єдність
10 вересня 2014
6 вересня на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського за підтримки компанії «ТЕРРА ФУД» відбувся унікальний благодійний матч.
Дізнатися більше...
Сорочинський ярмарок з продукцією «ТЕРРА ФУД»: справжній смак української гостинності
27 серпня 2014
У переддень Дня незалежності, з 18 по 24 серпня, біля села Великі Сорочинці, що на Полтавщині, пройшов традиційний Сорочинський ярмарок.
Дізнатися більше...
Квартет сирних новинок від ТМ «Ферма»
19 серпня 2014
ТМ «Ферма» продовжує тішити своїх шанувальників натуральними, смачними та гарантовано якісними молочними продуктами, створеними за найвищим в Україні стандартом якості – ДСТУ.
Дізнатися більше...
Масло ТМ «Ферма» - якість, підтверджена експертами!
11 серпня 2014
31 липня Центр незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» опублікував результати досліджень вершкового масла в мережі супермаркетів «АТБ».
Дізнатися більше...
ТМ «Ферма» взяла участь у Дні молока
11 серпня 2014
10 серпня 2014 року відбулося грандіозне свято на Співочому полі у Києві – другий всеукраїнський День молока.
Дізнатися більше...