This version of the page http://ranok.ictv.ua/?p=18 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-13. The original page over time could change.
Про проект | Ранок у Великому Місті | Вмикай настрій на ICTV! Про проект


Про проект

“Ранок у Великому Місті” – найдинамічніше ранкове шоу. Це чудова нагода вже з перших хвилин після пробудження дізнатися найактуальнішу інформацію, приправлену якісною аналітикою, відчути себе в тонусі та яскраво почати новий день. З нами ви першими дізнаєтесь, з чим прокидається країна!

Щоранку Україну будить трійка ведучих – розумний та серйозний Павло Казарін, веселий і оптимістичний Антон Равицький, чуйна й жіночна Юлія Зорій. Вони надзвичайно різні, і в той же час – злагоджена й гармонійна команда.

“Ранковий ефір – це щось на зразок будильника, який щоразу звучить новими трелями. Це виправдання, яке дозволяє кожному трохи повалятися в ліжку, перед тим як поринути в коловорот нового дня. Ми – це ранковий допінг. Щось на кшталт чашки кави і душа – йдемо в комплекті. При цьому для нас самих спрацював ефект “загітувати агітатора” – відтепер ми належимо до секти щиро віруючих у корисність ранніх підйомів”, – переконаний найрозумніший “ранківець” Павло Казарін.

“З кожним ефіром відчуваєш себе більш впевнено. З Павлом і Антоном ми навчилися краще взаємодіяти одне з одним, “притерлися”. Тепер ми справді – команда  Знаєте, коли ти вже трошки розслабився і не переживаєш “на яку камеру говорити”, “як краще стати/сісти”, “як виглядає зачіска і наряд” – то зосереджуєшся на спілкуванні з глядачем. Уявляєш, ніби глядач сидить навпроти тебе, і ти просто розповідаєш йому щось важливе, цікаве, смішне… Різне! І це чудово”, – зізнається ранкова красуня Юлія Зорій.

“Ранок у Великому Місті” для мене – це  чудова компанія і велика пригода. Він змінив мій розпорядок дня і сприйняття інформації. А головне – кожен ранок у мене щасливий. Навіщо глядачеві така програма? Тому що ми – живі. Кожного дня ми ділимося цікавою інформацією, обговорюємо актуальне, сміємося, сумуємо… І все це – по-справжньому! Вмикаєш нас і відразу включаєшся в ритм великого міста. Принаймні, ми намагаємося, щоб так було”, – розповідає ранковий “енерджайзер”, веселий і дотепний Антон Равицький.

А це найемоційніший журналіст “Ранку у Великому Місті” – Даша Селфі. Енергійна красуня не розлучається зі своїм мобільним телефоном ні на мить, аби не пропустити нічого цікавого. Вона не боїться ставити сміливі запитання й шукати на них несподівані відповіді.

“У нашому суспільстві – безліч проблем. Деякі з них активно обговорюються в тісному сімейному або дружньому колі, але майже ніколи не піднімаються в ефірі, оскільки вважаються недостатньо серйозними, ба навіть непристойними. Моя мета – зламати ці стереотипи. Якщо питання важливе, якщо воно хвилює багатьох людей – я буду говорити про нього щиро й відкрито!”, – зізнається ранкова шукачка істини.

Вона впевнена: найголовніше в роботі – це любов. “Якщо ти не любиш свою справу, у тебе нічого не вийде. Я дуже люблю! Саме тому намагаюся завжди бути щирою – і з глядачем, і з самою собою.  І ніколи не приховую свої емоції”, – посміхається Даша.

…Та “Ранок у Великому Місті” не стоїть на місці. Ми живемо в динамічному ритмі сучасного життя, змінюємося, розвиваємося, шукаємо цікавіші й досконаліші форми подачі інформації. Відтак, нещодавно в ранковому ефірі з’явилася нова рубрика – “Ранок із Зіркою”. Її ведуча Аліна Шаманська вирушає в гості до найвідоміших українців, аби на власні очі побачити, як вони починають свій день.

“Від того, як людина зустріне ранок, залежить, як складеться день, а відтак і все життя… Тому я показую Україні, як прокидаються успішні люди. Розкриваю секрет їх ранкових ритуалів пробудження, адже в нас є зірки, з яких варто брати приклад. Звичайно ж, не перед кожним журналістом, зірка буде чистити зуби, постане без гриму і покаже свою ванну кімнату. А мені показують, тому що з більшістю з них я товаришую і співпрацюю вже не один рік. Вони мені довіряють і відкриваються, а я залюбки показую найкорисніше нашим глядачам”, – ділиться враженнями Аліна.

Ще однин ранковий журналіст – Олексій Кобзар – спеціалізується на гостросоціальних темах. І поки інші скаржаться на несправедливість життя, він шукає (і знаходить!) вихід.

“Формат «Ранку у Великому Місті” суттєво відрізняється від інших українських ранкових шоу. Ми робимо акцент на серйозній аналітиці, авторській журналістиці. Ми вирішуємо не абстрактні проблеми, а говоримо про те, що хвилює кожного з нас. І це – круто!  Тож, вмикайте найранковіше шоу – і я розповім вам, де, хто і як нас обдурює та наживається за наш рахунок. Будьте певні: шахраї не втечуть від об’єктиву моєї камери!”, – запевняє Олексій.

Втім, ведучі й журналісти – це лише верхівка розумного й дотепного, сміливого й нестримного, але завжди чесного і щирого ранкового айсбергу. Над  створенням шоу працює велика креативна команда редакторів, режисерів, дизайнерів, операторів, інженерів монтажу… І кожен привносить неповторне творче бачення, а відтак – частинку своєї душі. Очолює ранкову команду генеральний продюсер Андрій Слободян – ідейний натхненник проекту, і водночас його вимогливий критик.

P.S. Ми – цікаві й інформативні. Серйозні й аналітичні. Веселі й усміхнені. Відверті й чесні.  Ми – різні. А головне – ми вас любимо. І віримо, що це – навзаєм.

Щиро ваш, “Ранок у Великому Місті”…




ВЕДУЧІ
Ведучі
Антон Равицький
Ведучі
Павло Казарін
Ведучі
Юлія Зорій
ЩЕ
Новини ранку
Цікаво
Ведущие «Утра в Большом Городе» приняли участие в благотворительном забеге
Ранок
ICTV запускает интерактивную юмористическую рубрику
Ранок
Телеведущие и журналисты “Утра…” поздравили с праздником Весны
Цікаво
Ведущие ICTV снялись в smile-клипе украинской группы
ЩЕ
Мелипрамин » Справочник лекарственных средствПочему SkyForge — не Аллоды