This version of the page http://www.myrivne.org/?p=2347 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-13. The original page over time could change.
VOLOSI концерт у Рівному – Рівне (Ровно) новини, карта, веб-камери, Rivne, Ukraine
Don't Miss
  • Концерт МЕД ХЕДС у Рівному
  • Творчий вечір Ади Роговцевої

VOLOSI концерт у Рівному

By Александр Поляков on 15.10.2013

Джаз-клуб "ДжЕм" запрошує на концерт гурту «Vo?osi» усіх, хто цінує джаз, класику та якісну музику. Розпочнеться концерт 18 жовтня 2013 о 19-00 у Рівному Залі Камерної та Органної Музики.

Гурт Vo?osi з’явився на європейській world music сцені після тріумфального виступу на фестивалі Польського Радіо «Нова традиція» у 2010 році. Несподіване поєднання класичних стандартів і фольклорних мотивів, що так вразило публіку та критиків, невипадкове.

Учасники гурту Кшиштоф і Станіслав Ласони — випускники музичної академії імені Кароля Шимановського (Катовіце), зачаровані народною музикою, яку з дитинства чули у довколишніх гірських селах. Збігнєв Міхалек, Ян Качмажик та Роберт Важут — гуральські народні музики, мешканці гір, де сходяться кордони Чехії, Польщі та Словаччини.

Vo?osi грають надзвичайно емоційно, захоплюючись та захоплюючи потоками балканських, трансільванських і карпатських мотивів, переплетених із класичними мелодіями європейських композиторів. Майстерність найвищого рівня поєднується у них із невимушеністю, а енергія — з вишуканістю.

Сьогодні кількість шанувальників гурту невпинно зростає, і не лише у Польщі, а й у Грузії, Данії, Німеччині, Великобританії. В Україні гурт став справжнім відкриттям міжнародного фестивалю АртПоле’2012, підтвердивши свій успіх аншлаговими виступами у семи українських містах, включаючи Рівне.

Дата: 18 жовтня 2013
Початок: 19.00
Адрес: Рівне, Рівненська обласна філармонія, Залі Камерної та Органної Музики, вул. Драгоманова, 20
Вартість квитків: становить 60 грн.
За мовлення білетів: 43-29-73, (067)363-34-18

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скасувати відповідь