Свіжа інформація про SsangYong Rexton і Actyon

Читайте також:
  • Volkswagen показав свій новий електричний кросовер
  • «Мерседес» вперше показав оновлений S-Клас
  • Skoda замінить Yeti новим кросовером

Корейський концерн SsangYong Motor Company планує оновити свою модельну лінійку SUV і в 2017 році представити кросовер SsangYong Rexton нової генерації.

Крім того, в 2018 році компанія покаже публіці наступника автомобіля SsangYong Actyon, повідомив глава марки SsangYong, Джонг-Сик Чой.

За словами топ-менеджер концерну, позашляховик SsangYong Rexton нової генерації буде виконаний в стилістиці концепту SsangYong LIV-1 Concept, який дебютував ще в 2013 році. Очевидно, автомобіль оснастять абсолютно новим 2,0-літровим бензиновим турбомотором.

Наступна новинка корейського концерну – нове покоління позашляховика SsangYong Actyon (на деяких авторинках більше відомий, як SsangYong Korando). Передбачається, що позашляховик нового покоління ляже на модернізовану платформу, на якій вже побудований компактний кросовер SsangYong Tivoli. Дизайн зовнішнього вигляду нового автомобіля створять за мотивами прототипу SsangYong SIV-2 Concept, представленого в березні на Женевському автосалоні.

Швидше за все, у новій генерації позашляховик SsangYong Actyon, буде виконаний в електричній і гібридній версії. З’явиться новинка на світовому ринку в 2018 році і створить конкуренцію таким моделям, як Nissan Qashqai і Renault Kadjar. Можливо, в тому ж році буде представлений і пікап Actyon Sports, побудований на основі машини SsangYong Actyon.

http://avtobizon.ru/





Більше новин


Прокоментуй новину