This version of the page http://lviv.volia.com/ukr/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-13. The original page over time could change.
Про компанію ВОЛЯ
 

Про компанію

ВОЛЯ є провідним загальнонаціональним українським телекомунікаційним провайдером, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD- й інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD», високошвидкісний доступ до Інтернету й послуги одного з найбільших в Україні дата-центрів.

Компанія пропонує до 200 програм українських і кращих міжнародних телекомпаній, дотримуючись усіх міжнародних норм у галузі авторських і суміжних прав.

Чисельність персоналу ВОЛІ - біля 2000 чоловік. Це визнані фахівці у своїй галузі, що володіють величезним досвідом й унікальними знаннями та вміннями, що дозволяє компанії постійно впроваджувати інноваційні технічні рішення.

1 червня 2002 року був затверджений Корпоративний кодекс компанії ВОЛЯ, і ця дата стала офіційним днем народженням компанії.

21 листопада 2015 року ВОЛЯ визнана кращим провайдером цифрових розваг року за версією Міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року-2015». ВОЛЯ перемогла в номінації «Провайдер цифрових розваг року».

Проекти ВОЛЯ стали номінантами кількох престижних українських та міжнародних конкурсів. Портал самообслуговування «Мій кабінет» визнано кращим проектом на Міжнародній конференції з клієнтського досвіду в Будапешті, а спільнота ВОЛЯ Клуб стала переможцем конкурсу DzWINNER в номінації «Проект року».

20 грудня 2016 року ВОЛЯ підтвердила лідерство на телеком-ринку і отримала нагороду «Провайдер цифрових розваг року» у престижному міжнародному конкурсі «Вибір року-2016». Ця перемога стала ще одним підтвердженням того, що компанія утримує лідерство на ринку цифрових розваг.

Місія компанії

«Ми відкриваємо світ для наших клієнтів, надаючи доступ до найкращих джерел інформації, розваг та комунікацій.
Ми віримо, що запорука нашого успіху полягає в нашій здатності приносити постійну користь нашим клієнтам, співробітникам, інвесторам й Україні в цілому.
Тому ми створюємо все більш високі стандарти якості, надаючи високопрофесійні, інноваційні і надійні послуги»