This version of the page http://khoda.gov.ua/rodinne-svyato (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-13. The original page over time could change.
Родинне свято

Родинне свято

13.01.2017 12:45:23

9 січня 2017 року спеціалісти Олешківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організували та провели Різдвяну зустріч з прийомними сім’ями та дитячими будинками сімейного типу.

Саме Різдвяні свята є чудовою нагодою для створення особливої таємничої атмосфери зустрічі великою дружньою родиною та огортання радістю й теплом кожного дитячого серця, сприяють налагодженню міцних дружніх зв’язків, дозволяють дітям та батькам розкрити усі свої таланти, обмінятися досвідом та поспілкуватися в неофіційній обстановці.

Дітям дуже сподобалася брати участь у казковій виставі, цікаві декорації й веселий святковий настрій дали змогу дітям відчути себе справжніми акторами та в повному обсязі дати волю своїм емоціям. Атмосфера різдвяних свят розкрила в дітях почуття поваги до рідних, близьких їм людей, бажання творити добро.

На урочисте святкування було запрошено помічника депутата обласної ради Рищука Є.М. Тамара Михайлівна Акімова. Вона привітала дітей та батьків з Новорічними та Різдвяними святами та гостинно запросила всіх відвідати коний клуб «Гран-При».

Корисні посилання