This version of the page http://khoda.gov.ua/aparatna-narada (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-13. The original page over time could change.
Апаратна нарада

Апаратна нарада

09.03.2017 07:10:00

Минулого понеділка, 5 березня, відбулася апаратна нарада за участі працівників апарату Олешківської РДА, керівників районних управлінь та служб, об’єктів життєзабезпечення. Вів нараду перший заступник голови райдержадміністрації Костянтин Буганов.

Першим доповідав в.о. начальника управління Держпродспоживслужби в районі П. Бабійчук щодо епізоотичної ситуації з африканською чумою. Доповідач зупинився на тих проблемах, з якими зіткнулася комісія з вилучення свинопоголів’я з приватних дворів городян, які знаходяться в зоні захисту, і підкреслив, що в разі провалу цієї кампанії, карантин з району може бути і не знятий.

Про стан справ в освітній, медичній та соціальній сфері доповідали начальник відділу освіти райдержадміністрації В. Котюк, головний лікар КЗ «Олешківський РЦПМСД» М. Гараненко, заступник головного лікаря КЗ «Олешківська районна центральна лікарня» В. Борисов та заступник начальника управління соцзахисту населення райдержадміністрації Т. Височина.

Були порушені також питання виплати пенсій, у чому проблем немає, а також готовності району до проведення весняно-польових робіт. Костянтин Буганов нагадав, що район готується до наступних виборів у об’єднаних територіальних громадах – на цей раз свого голову та депутатів органу самоврядування обиратиме Виноградівська ОТГ, в яку увійдуть Тарасівська сільська та Брилівська селищна ради. Вибори Центральною виборчою комісією призначені на 30 квітня.

Начальник фінансового управління Майя Карпеш проінформувала про стан виконання районного та місцевих бюджетів.

Корисні посилання