This version of the page http://khoda.gov.ua/2015-06-17-07-15-23 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-13. The original page over time could change.
В Іванівському районі обговорили питання збереження репродуктивного здоров’я

В Іванівському районі обговорили питання збереження репродуктивного здоров’я

17.06.2015 07:15:23
 16 червня відбулось засідання «круглого столу» на тему: «Збереження репродуктивного здоров’я населення у Іванівському районі». Захід проходив у районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за участі шкільних психологів, соціальних працівників, лікарів-гінекологів та представників ЗМІ. 
 
Іванівський район був залучений до співпраці у проекті «Реалізація прав на збереження репродуктивного здоров’я у 4 віддалених районах Херсонської області», який реалізується Новокаховською міською громадською організацією «Перспектива» в рамках проекту «Репродуктивне здоров’я в Україні» за фінансової підтримки благодійного фонду «Здоров’я жінки і планування сім’ї» і USAID.
 
У березні 2015 року в районі були проведені вуличні акції, проведено соціологічне опитування та фокус-групи з фахівцями, роздані тематичні буклети.
 
Метою «круглого столу» стало опрацювання отриманих результатів та їх ефективне використання відповідними фахівцями у громаді. Адже опитування виявило, що лише невеликий відсоток населення знайомий з термінологією «репродуктивне здоров’я», а про роль чоловіків у контексті репродуктивного  здоров’я взагалі жодної обізнаності.
 
На заключному етапі були прийняти рекомендації для фахівців щодо поліпшення стану репродуктивного здоров’я населення, розроблені за результатами проведених соціальних опитувань громадян і фокус-групи у Іванівському районі. 
 
 

Корисні посилання