This version of the page http://helsinki.org.ua/?p=7695 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-13. The original page over time could change.
Працівники офісу – Українська Гельсінська спілка з прав людини
  • eng
  • укр

Українська Гельсінська спілка з прав людини

Публікація

Працівники офісу

Аркадій Бущенко, виконавчий директор УГСПЛ. Народився 30 січня 1966 року в місті Харкові. Закінчив Національну юридичну академію за спеціальністю правознавство, з 2003 року займається правозахисною діяльністю. Аркадій Бущенко є адвокатом. Тривалий час співпрацював з Харківською правозахисною групою як правовий експерт і керував роботою Центру стратегічних справ, на рахунку якого близько 60 виграних справ у Європейському суді з прав людини. Є автором 9 книжок та 15 публікацій з правозахисної тематики. З 2008 року він очолював громадську організацію «Інститут правових досліджень та стратегій». У 2008 і 2010 роках він обирався головою правління Спілки. Контакти: (044) 485-17-92

Основні обов’язки: загальне управління, стратегічне планування і контроль діяльності, координація підготовки проектів та програм, контроль звітності, контроль фінансово- господарської діяльності, контроль кадрової політики, зовнішнє представництво організації та представництво в Раді і Загальних зборах.


Маским Щербатюк
,  програмний директор УГСПЛ. Народився 18 липня 1980 року. Освіта вища, Тернопільська академія народного господарства. В УГСПЛ з квітня 2006 року. Контакти: (044) 485-17-92

Основні обов’язки: поточний моніторинг діяльності за проектами і оцінка виконання, участь у розробці нових програм, визначення потреби в конкретних програмах, координація підготовки доповідей для донорів, координація роботи керівників програм; виявлення ризиків для програм і способів їх подолання.

 

Михайло Тарахкало – директор Центру стратегічних справ УГСПЛ. Народився в 11 лютого 1987 року. Освіта вища, Національна юридична академія ім. Ярослава Мудрого, м. Харків. Магістр права, адвокат. В УГСПЛ з 2012 року. Контакти: (044) 485-17-92

Основні обов’язки: контроль над стратегічними судовими справами , контакти з громадськими приймальнями, юристами та іншими зацікавленими сторонами; визначення стратегічних напрямків роботи та керівництво роботою відділу стратегічного захисту, виявлення та аналіз структурних юридичних проблем, що вимагають правового втручання, розробка стратегічних інформаційно-адвокаційніх кампаній, контроль над стратегічними судовими справами, ведення найбільш складних стратегічних справ.

 

Олег Левицький, керівник громадської приймальні УГСПЛ, адвокат. Народився в 21 квітня 1969 року. Освіта вища, Київський національний університет ім. Т.Г. Шевченка. В УГСПЛ з 2008 року. Контакти: (044) 485-17-92, (044) 383 95 19

Основні обов’язки: керівництво громадською приймальнею (ГП) в Центральному офісі, зв’язок з ГП організацій-членів та координація їх роботи, визначення загальних потреб ГП і організація спільної діяльності.

 

Олег Мартиненкокерівник аналітичного напрямку. Народився 12 листопада 1965 р., освіта вища, Харківський державний університет, в УГСПЛ з 2014. Доктор юридичних наук, професор. Контакти: (044) 485-17-92

Основні обов’язки: стратегічне планування та оперативний контроль над аналітичною діяльністю УГСПЛ, включаючи встановлення фактів і моніторинг, організація правозахисних аналітичних центрів, координація науково -дослідної роботи, аналіз тенденцій і створення емпіричної основи для законодавчих ініціатив, розробка практичної платформи для стажування та волонтерської діяльності.

 

Борис Захаров, керівник Адвокаційного Центру, в УГСПЛ з 2014 року. Народився 11 лютого 1977 року, освіта вища, Харківський національний університет, спеціальність – історія та суспільно-політичні дисципліни.

Основні обов’язки: розробка стратегії і планування адвокаціної діяльності, оновлення інформації про діяльність та поточну ситуацію в директивних органах, створення ключових інформаційних повідомлень, координація діяльності або представництво в консультативних органах, контроль над здійсненням кампаній, розробка завдань для аналітичних заходів та стратегічного судового захисту.

 

Дар’я Свиридова, юрист, координатор освітніх програм для юристів УГСПЛ. Освіта вища, Одеський державний університет внутрішніх справ, РВНЗ “Кримський гуманітарний університет”. Співпраця з УГСПЛ з 2012 року.

Основні обов’язки: правове представництво, участь в стратегічних справах, розробка та контроль за реалізацією освітніх програм та проектів для юристів, координація роботи тренерів та викладачів, зв’язок з мережею випускників тощо.

 

Наталя Козаренко, координатор мережі громадських приймалень. Освіта: Одеський інженерно- будівельний інститут, Херсонський педагогічний університет. В УГСПЛ з 2013 року

Основні обов’язки: координація спільної діяльності громадських приймалень, контроль за веденням баз даних, налагодження комунікації з керівництвом УГСПЛ та з іншими ГП, збір інформації.

 

Анастасія Мартиновська, юрист Центру стратегічних справ УГСПЛ. Закінчила Академію Адвокатури України за спеціальностями право (2013 рік, магістр) та переклад (2012 рік, магістр). В УГСПЛ з квітня 2014 року. Контакти: (044) 383 95 19.

Основні обов’язки: правове представництво, участь в стратегії розвитку в окремих справах , вивчення судової практики міжнародних судових органів і національних судів, підготовка оглядів і аналітичних звітів, участь у контролі над якістю іншої аутсорсингової діяльності юристів, розробка рекомендацій, моніторинг поточних справ, підготовка інформації щодо конкретних справ для публікації.

 

Анна Ющенко, юрист громадської приймальні УГСПЛ. Народилась 23 вересня 1991 р., Освіта вища, Київський національний університет ім. Т.Г. Шевченка, національний університет «Києво-Могилянська академія». В УГСПЛ з 2014 року. Контакти: (044) 383 95 19

 

Олена Сапожнікова, адвокат Центру стратегічних справ УГСПЛ, редактор та аналітик сайту precedent.in.ua. Освіта вища, Київський міжнародний університет. В УГСПЛ з 2009 року.

Контакти: (044) 485-17-92, 063 856 60 22, sapozhnikovaoe@gmail.com.

 

Ксенія Семьоркіна, координатор моніторингу імплементації Національної стратегії у сфері прав людини, редактор сайту http://hro.org.ua/. Закінчила Національний університет державної податкової служби України. Магістр права.

Контакти: +38 (066) 113 75 03, ks.semyorkina@helsinki.org.ua

 

 

 

 

 

Також в УГСПЛ працюють:

Максим Луночкін – системний адміністратор

Віталій Новіков – web-майстер

Алла Андрусяк – офіс-менеджер

Якщо помітили помилку на сайті, будь ласка, виділіть текст та натисніть ctrl-enter.

Приєднуйтесь

Робiмо велику справу разом!
Підтримати Стати волонтером Пройти стажування