Вітаємо переможця вересня у конкурсі рецептів “Галицькі смаколики”!

«Галицький кореспондент» підбив підсумки конкурсу «Галицькі смаколики: життя стає смачнішим!» за вересень, де учасники ділилися рецептами на тему «Галицька забава» (страви святкового столу).

Переможцем став Сергій Дмитрук з Івано-Франківська.

Шеф-кухар ГОСТ Бару Марія Гензіровська обрала рецепт «Фарширована скумбрія».

«Обираючи переможця, я керувалась такими критеріями: доступність продуктів, легкість приготування, небанальний смак. На мій погляд, прекрасно задовольняє всі вимоги «Фарширована скумбрія», – зазначила вона.

«На перший погляд, коли ми говоримо про рибу з овочевим гарніром, це завжди виглядає банально. Але фарширована риба має зовсім інший смак. У цьому рецепті досить специфічна за смаком скумбрія разом з тушкованою морквою, цибулею та плавленим сиром набуває неймовірно багатого смаку, її м’ясо стає дуже ніжним, – зауважила Марія Гензіровська. – Я вважаю цей рецепт гідним як святкового, так і повсякденного столу, адже готувати за ним вкрай легко, а результат обов’язково здивує навіть найвибагливіших гурманів. Крім того, всі продукти, що входять до складу страви, цілком доступні».

Як розповів переможець конкурсу Сергій Дмитрук, фаршировану скумбрію він обрав через те, що це «швидко, дешево і сердито». Загалом, чоловік полюбляє страви з риби, які, як правило, готує до святкового столу. «Для мене кулінарія – це хобі, але оскільки я живу сам, то готувати доводиться часто», – зазначив він.

Сергій Дмитрук отримає сертифікат на суму 500 грн. на придбання товарів у мережі супермаркетів «Гостинний Дім».

Нагадуємо, що конкурс триває і тема жовтня – «Ласунчикам» (солодощі, випічка та напої).

Детальні умови читайте тут. Чекаємо на Ваші рецепти!

 

 

 

 

Категорії: Життя, Людина, Новини, РекомендованіПомічено: Івано-Франківськ, конкурс, кулінарія

Читайте також:

  • Оладки від Наталії Микули
  • Полента смажена
  • Гречаний суп з грибами
  • ДТП з потерпілими: У Франківську не розминулися легковик та мотоцикл
  • У Франківську патрульні вчинили ДТП
  • Інспектор Марцінків про прибирання: Тут спасу нікому не буде