• UA
  • EN
  • RU

Про нас

  • ЄПАП Україна
  • МІСІЯ
  • Репутація
Москва

Команда московського офісу Бюро «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» по праву вважається однією з найкращих на російському ринку, заслуживши визнання провідних російських і зарубіжних видань та довідників.

З початку 1990-х років ми активно сприяли розвитку російського бізнесу, захищаючи інтереси найбільших російських і міжнародних компаній в Росії і за кордоном, регулярно представляючи інтереси Російської Федерації в різних проектах і судових справах, а також консультували провідні міжнародні юридичні фірми і їх клієнтів з питань російського законодавства.

Сьогодні московський офіс Бюро налічує близько 200 юристів, які надають широкий спектр послуг, зокрема вирішення спорів в Росії та за кордоном, корпоративне право, злиття та поглинання, проектне фінансування і ДПП, антимонопольну практику, супровід реструктуризації та банкрутства. Ми також пропонуємо нашим клієнтам юридичні консультації в галузі енергетики та природних ресурсів, управління державним майном та приватизації, екології, технічного регулювання та промислової безпеки, банківського права та корпоративних фінансів, інтелектуальної власності, спортивного права, кримінального права, нерухомості та будівництва, оподаткування, сімейного, трудового, морського і транспортного права, міжнародної торгівлі та митного права.

Серед наших клієнтів - найбільші російські і іноземні компанії. По окремих справах нам було довірено представляти інтереси Російської Федерації в російських і зарубіжних судах.

Наші партнери та юристи - випускники найпрестижніших юридичних ВУЗів Росії, більшість з них отримали освіту і досвід роботи в країнах Європи, США і Великобританії. Вони є провідними експертами в Росії і мають великий досвід ведення російських та міжнародних проектів.

Для успішного вирішення задач клієнтів ми пропонуємо комплексний підхід, який включає в себе послуги з російського і зарубіжного корпоративного права, вирішення судових спорів в Росії і за кордоном, представлення інтересів клієнтів у федеральних органах державної влади з питань формування державної політики, взаємодії з засобами масової інформації та громадськістю та інші послуги.

Адвокати Бюро є членами Міжнародної асоціації юристів, Американської асоціації юристів, а також російських адвокатських палат, що надають не тільки можливості для професійного розвитку, а й суттєві привілеї для адвокатів, зокрема податкові пільги, клієнтський імунітет і право на захист адвокатської таємниці.

Бюро є співзасновником Російсько-Американської Ради Ділового Співробітництва та активним членом Американсько-Російської Ради Ділового Співробітництва, Американської торгової палати в Росії, всеросійської громадської організації «Ділова Росія», Канадської асоціації бізнесу в Росії, Фінсько-російської торгової палати та Асоціації російських юристів.

Фахівці Бюро регулярно залучені в якості консультантів з різних аспектів права органами виконавчої, законодавчої та судової влади Росії, а також російськими та зарубіжними громадськими організаціями.

Робочі мови Бюро - англійська та російська. Ми також обслуговуємо клієнтів німецькою, французькою, іспанською та португальською мовами.