• UA
  • EN
  • RU

ПРЕС-ЦЕНТР

  • НОВИНИ
  • БЮРО В ЗМІ
  • ПУБЛІКАЦІЇ
  • НОВИНИ ПРАВА
  • КОНТАКТИ ПРЕС-СЛУЖБИ
БЮРО В ЗМІ
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
29 грудня 2014

«Delo.ua» публікує коментар Гліба Бялого в статті про антидемпінгове та компенсаційне розслідування щодо імпорту феросилікомарганцю з України, порушених Євразійською економічною комісією (російською мовою)

19 грудня 2014

«KyivPost Legal Quarterly» публікує коментар Олега Бойчука стосовно розкриття інформації про банефіціарів юридичних осіб (англійською)

17 грудня 2014

«Юридична газета» цитує виступ Сергія Гребенюка в межах круглого столу, присвяченого підсумкам року у судовій практиці

10 грудня 2014 року судді та юристи підбили річні підсумки в роботі як судової системи загалом, так і стану судової практики.

09 грудня 2014

The Lawyer публікує коментар Маркіяна Ключковського щодо необхідних реформ для підвищення інвестиційної привабливості України (англійською мовою)

08 грудня 2014

The Lawyer публікує коментар Маркіяна Ключковського у спеціальному річному огляді присвяченому Україні (англійською мовою)

05 грудня 2014

Журнал «Український юрист» публікує коментар Таліни Кравцової щодо питань виконавчого провадження

Питання забезпечення позову завжди викликали певну полеміку в юридичній спільноті, адже, з одного боку, це справді необхідні заходи, метою яких є забезпечення виконання судового рішення в майбутньому; а з іншого — це, фактично, обмеження прав одного з учасників Судового процесу ще до вирішення справи по суті, а подекуди і пряме втручання у діяльність сторін процесу.

04 грудня 2014

Аналітичне видання «ЮРИСТ & ЗАКОН» публікує статтю Володимира Ткаченко про Закон України «Про Національне антикорупційне бюро України» (російською мовою)

02 грудня 2014

«Юридична газета» цитує виступ Сергія Гребенюка у межах засідання Комітету з процесуального права при Асоціації правників України

26 листопада на черговому засіданні Комітету з процесуального права при Асоціації правників України представники адвокатської спільноти висловили своє бачення шляхів реформування судової системи.

25 листопада 2014

«Юридична газета» цитує виступ Сергія Гребенюка у межах I Всеукраїнської конференції з кримінального права та процесу: «Кримінальний процес: тенденції, міжнародні аспекти та практика ЄСПЛ»

Днями у Києві пройшла І Всеукраїнська конференція з кримінального права та процесу, яку провели Асоціація правників України спільно з Національною асоціацією адвокатів України. Увага учасників заходу була зосереджена на чотирьох основних темах; нових інститутах у кримінальному праві, тенденціях кримінального процесу, міжнародних аспектах та практиці Європейського суду з прав людини, а також актуальних питаннях практики у кримінальному процесі.

20 листопада 2014

Журнал Global Trade Review публікує інтервью з Романом Степаненко щодо необхідності реформування банківського сектору України (англійською мовою)

11 листопада 2014

Інтерв’ю Романа Степаненко для «Юридичної газети»: «Треба бути чесним із самим собою у прагненні до чогось»

Який юрист не мріє стати партнером юридичної фірми? Ще зі студентських лав, надивившись фільмів про успішних американських юристів, студенти починають уявляти себе на їх місці. Багато хто з них навіть будує плани, як досягти поставленої мети. Партнер, керівник практики банківського і фінансового права, ринків капіталу юридичного бюро «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і Партнери» Україна Роман Степаненко розповів «Юридичній газеті» про свій шлях від молодшого юриста до партнера однієї з топових юридичних фірм України.

11 листопада 2014

Маркіян Ключковський про ефективне управління в арбітражі

Про ефективне управління в арбітражі говорили минулого тижня на конференції, організованій Форумом молодих арбітражників при Міжнародній торговій палаті (The Young Arbitrators Forum of the International Chamber of Сommerce) разом з ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна, що відбулась в рамках Kiev Arbitration Days 2014.

10 листопада 2014

Олег Бойчук та Олександра Євстаф'єва коментують для «Інтерфакс-Україна» питання щодо доступу до інформації про права на нерухомість в Україні, що виникли до 2013 року (російською мовою)

06 листопада 2014

«Delo.ua» публікує коментар Катерини Олійник щодо особливостей валютного регулювання для транзакцій з резидентами Криму (російською мовою)

19 вересня 2014

Газета «Капітал» публікує коментар Гліба Бялого щодо антисубсидіарного розслідування стосовно імпорту в Україну російських легкових автомобілів (російською мовою)

  • 1
  • 2
  • 3